Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 4. 13:04

Klemencz Mihály lett a Navigator kereskedelmi és marketing-igazgatója

HIRDETÉS

Klemencz Mihály
Klemencz Mihály
[HWSW] Klemencz Mihály, a Minor Rendszerház korábbi operatív vezérigazgató-helyettese tölti be a Navigator Informatika Zrt. kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettesi pozícióját. A 42 éves informatikus mérnök végzettségű szakember kinevezésével a vállalat a hazai IT-outsourcing piacon betöltött pozícióját kívánja tovább erősíteni.

Klemencz a Számítástechnikai Kutató Intézetnél (SZKI) kezdte szakmai pályafutását, ahol alkalmazásfejlesztéssel, rendszerintegrációval és hálózati technológiákkal foglalkozott. 1993-tól a Unisys Magyarországnál folytatta a munkát, ahonnan a szolgáltatási igazgatói pozícióból távozott. A szakember 1998-tól az IBM-nél rendszerintegrációs igazgatói, később szolgáltatási és üzletfejlesztési igazgatóként tevékenykedett, 2001-től pedig az Avaya magyarországi leányvállalatánál kereskedelmi igazgatói, majd ügyvezetői pozícióit töltötte be. A Minor Rendszerház Zrt. operatív vezérigazgató-helyettesi posztját megelőzően három éven keresztül a Guardware Systems Kft. ügyvezető igazgatói feladatait látta el.

"Klemencz Mihály kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettesi kinevezésével a hazai informatikai piacon közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező, kereskedelmi beállítottságú vezető erősíti a csapatunkat" -- nyilatkozta Juhász Lajos, a Navigator vezérigazgatója.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 18:50

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.