Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Klemencz Mihály lett a Navigator kereskedelmi és marketing-igazgatója

Bodnár Ádám, 2006. július 04. 13:04
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Klemencz Mihály
Klemencz Mihály
[HWSW] Klemencz Mihály, a Minor Rendszerház korábbi operatív vezérigazgató-helyettese tölti be a Navigator Informatika Zrt. kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettesi pozícióját. A 42 éves informatikus mérnök végzettségű szakember kinevezésével a vállalat a hazai IT-outsourcing piacon betöltött pozícióját kívánja tovább erősíteni.

Klemencz a Számítástechnikai Kutató Intézetnél (SZKI) kezdte szakmai pályafutását, ahol alkalmazásfejlesztéssel, rendszerintegrációval és hálózati technológiákkal foglalkozott. 1993-tól a Unisys Magyarországnál folytatta a munkát, ahonnan a szolgáltatási igazgatói pozícióból távozott. A szakember 1998-tól az IBM-nél rendszerintegrációs igazgatói, később szolgáltatási és üzletfejlesztési igazgatóként tevékenykedett, 2001-től pedig az Avaya magyarországi leányvállalatánál kereskedelmi igazgatói, majd ügyvezetői pozícióit töltötte be. A Minor Rendszerház Zrt. operatív vezérigazgató-helyettesi posztját megelőzően három éven keresztül a Guardware Systems Kft. ügyvezető igazgatói feladatait látta el.

"Klemencz Mihály kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettesi kinevezésével a hazai informatikai piacon közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező, kereskedelmi beállítottságú vezető erősíti a csapatunkat" -- nyilatkozta Juhász Lajos, a Navigator vezérigazgatója.