Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 3. 10:48

Szigorodó levelezési rendszabályok az Invitelnél

A spamforgalom minimalizálása, illetve kizárása érdekében az Invitel levelezőrendszere a jövőben csak pontosan bejegyzett domainnel rendelkező mailszerverekről fogad leveleket, dinamikus IP-címmel, illetve hiányos DNS-beállítással rendelkező mail szerverekről nem.

HIRDETÉS

[HWSW] A spamforgalom minimalizálása, illetve kizárása érdekében az Invitel levelezőrendszere a jövőben csak pontosan bejegyzett domainnel rendelkező mailszerverekről fogad leveleket, dinamikus IP-címmel, illetve hiányos DNS-beállítással rendelkező mail szerverekről nem.

Az ilyen mailszervereket használó feladók automatikus értesítést kapnak a sikertelen kézbesítés tényéről, amelyben tájékoztatást kapnak az elutasítás tényéről, időpontjáról és okáról. Ebből a hibás beállításra is következtetni lehet. Mivel a probléma minden esetben a feladó oldalán (a küldő szerver hiányossága miatt) jelentkezik, a küldő félnek lehetősége van arra, hogy tájékoztassa saját e-mail szolgáltatóját a beállítási problémáról. A mailszervert üzemeltetőknek pedig ellenőrizniük kell a DNS beállításait.

Az illegális e-mail forgalom visszaszorításával az Invitel szeretné tovább emelni szolgáltatásainak minőségét, és ezzel együtt az internethasználat kultúráját. Az üzleti és magánelőfizetők számára az e-mail forgalom megbízhatósága egyre nagyobb jelentőséggel bír, ezért az Invitel célja, hogy az internet fejlődésével lépést tartva ügyfelei számára minél magasabb szintű szolgáltatást biztosítson -- tudatta lapunkkal a cég.

A brit BlackSpider Technologies internetes biztonságtechnikai vállalat legfrissebb adatai szerint májusban rekordmagasságba szökött a kéretlen levelek aránya, míg a vírusos levelek száma minden korábbinál alacsonyabb szintre csökkent. A kártékony programokat szállító levelek aránya csupán 0,73 százalék, miközben a reklámlevelek az összes e-mail forgalom 87,74 százalékát teszik ki a vállalat felmérése szerint.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 19:16

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.