Szerző: Ady Krisztián

2006. június 26. 11:53

Zenére kihegyezett kagylómobil a BenQ-Siemenstől

A BenQ-Siemens újabb Q-fi sorozatba tartozó, azaz zenelejátszásra kihegyezett mobiltelefont dob hamarosan piacra. Az itthon várhatóan októbertől megjelenő EF71 egy divatos, kagyló formába öntött zenemobil, melyet alumínium borítással láttak el. A zenei funkciókhoz a fontosabb gombokat alig észrevehető módon építették be a készülék borításába.

HIRDETÉS

[HWSW] A BenQ-Siemens újabb Q-fi sorozatba tartozó, azaz zenelejátszásra kihegyezett mobiltelefont dob hamarosan piacra. Az itthon várhatóan októbertől megjelenő EF71 egy divatos, kagyló formába öntött zenemobil, melyet alumínium borítással láttak el. A zenei funkciókhoz a fontosabb gombokat alig észrevehető módon építették be a készülék borításába.

A Q-fi EF71 zenelejátszó mobil minden napjainkban használt formátumot támogat -- többek között az MP3-at, AAC-t és a WMA-t --, a beépített memóriát pedig akár 2 gigabájtos microSD kártyával bővíthetjük tovább. A zenei hangzást 10-sávos hangszínszabályzóval és 3D-s funkcióval bolondíthatjuk meg, de a dalok akár a külső hangszórókon keresztül is megszólalhatnak. A készüléket 2,2 hüvelykes, 262 ezer színű kijelzővel és külső OLED (szerves diódás) kijelzővel szerelték fel. A beépített, 2 megapixeles kamera akár 30 kép/másodperces videorögzítésre is képes.

Q-fi EF71

A Q-fi EF71 készülék USB-kábellel a számítógéphez csatlakoztatva webkameraként is használható, a noteszgépünk pedig akár még töltheti is a telefont az USB-kábelen keresztül. A Q-fi EF71 a Q-fi EF51 után a második a BenQ Mobile zenei funkciókat előtérbe helyező Q-fi termékkategóriájában. Az újabb modell microSD kártyával és sztereo fülhallgatóval kerül forgalomba. A hazai üzletekben pedig várhatóan októbertől lesz kapható a mobil "Stellar Aluminium" színben.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 21:22

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.