:

Szerző: Ady Krisztián

2006. június 26. 00:06

Ingyenes, a nyári utazásokra optimalizált frissítés az iGO térképszoftverekhez

A NavNGo Kft. nyári ajándékkal kedveskedik az iGO navigációs szoftver felhasználóinak: az ingyenesen letölthető frissítések javított Horvátország és Románia térképet, valamint Görögország és Törökország térképet is tartalmaznak. A csomagban megtalálható még a legújabb változásokat tartalmazó Magyarország térkép, valamint a tengerpartokra vezető utak fő hálózata.

[HWSW] A NavNGo Kft. nyári ajándékkal kedveskedik az iGO navigációs szoftver felhasználóinak: az ingyenesen letölthető frissítések javított Horvátország és Románia térképet, valamint Görögország és Törökország térképet is tartalmaznak. A csomagban megtalálható még a legújabb változásokat tartalmazó Magyarország térkép, valamint a tengerpartokra vezető utak fő hálózata.

Az ajándék térképcsomag használatával Magyarországról egészen a kedvelt tengerparti üdülőhelyekig navigálhat a felhasználó, hiszen a frissítés tartalmazza azon országok főútvonalait is, amelyek eddig nem szerepeltek az iGO-ban. Megtalálható benne Albánia, Szerbia, Montenegró, Macedónia és Bulgária főúthálózata is. Az iGO képes áttervez az országhatárokon is, így csak meg kell adni a célpontot, és követni a szoftver utasításait.

iGO 2006iGO 2006 Europe

Az iGO frissített Magyarország térképe tartalmazza a legújabb úthálózat-változásokat, illetve több mint 5000 új érdekes ponttal (POI) bővült az adatbázisa. Megtalálható benne a frissen átadott M6-os szakasz, illetve az M35-ös is. A POI-k közé bekerültek a szelektív hulladékgyűjtők és a geocaching pontok is. A frissítés az iGO felhasználók számára ingyenesen elérhető a www.i-go.com/hu/update weboldalról. Az iGO Magyarország, Horvátország és Románia termékkel rendelkezők csak az adott ország térképének frissítésére jogosultak, míg az iGO Kelet-Európa 2006 és az iGO Európa 2006 szoftver felhasználói a teljes csomagot letölthetik. A frissítést térítés ellenében a hivatalos iGO márkakereskedők is elvégzik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.