Szerző: Ady Krisztián

2006. június 20. 12:21

Letölthető az ingyenes Opera 9 webböngésző

Folyamatos fejlesztést követően megjelent és akár FTP-szerverünkről is letölthető az Opera Software legújabb böngészője, az Opera 9 végleges változata. Az újabb, továbbra is teljesen ingyenesen elérhető verzió a várakozásoknak megfelelően még június vége előtt elérhető lett.

HIRDETÉS

[HWSW] Folyamatos fejlesztést követően megjelent és akár FTP-szerverünkről is letölthető az Opera Software legújabb böngészője, az Opera 9 végleges változata. Az újabb, továbbra is teljesen ingyenesen elérhető verzió a várakozásoknak megfelelően még június vége előtt elérhető lett.

Az Opera 9-ben számos új képesség kapott helyet, többek között végre elérhető a beépített Bittorrent kliens is. A widgetek, azaz a kis alkalmazáspanelek számos hasznos információval szolgálhatnak, megmutathatják az időt, a várható időjárást, vagy akár részvényeink árfolyamát is. A tartalomszűrő képességgel nem csupán a nem kívánatos weboldalak, de a weboldalak egyes elemei is letilthatók, így könnyen megszabadulhatunk a gépünk erőforrásait igen gyorsan felzabáló flash-animációk özönétől.

Opera 9
Opera 9 és a widgetek

Ez az első olyan Opera böngésző, melyben saját keresőmotorokat is hozzáadhatunk a kereső fülhöz, a 'kukának' köszönhetően pedig a véletlenül bezárt lapfüleket is visszavarázsolhatjuk a böngésző felületére. Az egyes lapfüleken tartott egérmutató mellett megjelenik az adott lapfül kicsinyített mása is. A böngészőben jegyzettömb is található, illetve képes arra is, hogy pontosan ugyanonnan folytassuk a böngészést, mint ahol abbahagytuk, azt az állapotot kapjuk vissza, amilyenben bezártuk az ablakot.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 23:23

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.