Szerző: Bodnár Ádám

2006. június 20. 09:06

Kémprogram-irtó az AVG Antivirus készítőjétől

A Grisoft bejelentette az Ewido spyware-irtó szoftver legújabb, 4.0 verzióját, amely egyedülálló módon egyesíti a legmodernebb biztonsági szolgáltatásokat, mint a saját tömörítő algoritmussal védett rosszindulatú programok kicsomagolása, a memória tényleges ellenőrzése, a bináris lenyomatok alapján történő keresés, valamint a felhasználó számítógépét veszélyeztető programok elemzése. A Grisoft nemrégiben vásárolta fel az Ewido Networks vállalatot.

[HWSW] A Grisoft bejelentette az Ewido spyware-irtó szoftver legújabb, 4.0 verzióját, amely egyedülálló módon egyesíti a legmodernebb biztonsági szolgáltatásokat, mint a saját tömörítő algoritmussal védett rosszindulatú programok kicsomagolása, a memória tényleges ellenőrzése, a bináris lenyomatok alapján történő keresés, valamint a felhasználó számítógépét veszélyeztető programok elemzése. A Grisoft nemrégiben vásárolta fel az Ewido Networks vállalatot.

Ezen túlmenően az Ewido legújabb verziója rugalmas elemzőeszközöket is kínál a professzionális felhasználók számára annak érdekében, hogy a számítógépük által futtatott folyamatokat kézzel is megvizsgálhassák, világos képet szerezhetnek az automatikusan elinduló programokról, az éppen folyamatban lévő internetes kommunikációról és a böngészőkbe beépülő bővítményekről.

Az Ewido anti-spyware 4.0 30 napig működő próbaváltozata letölthető a Grisoft honlapjáról, de az előző verziót használó ügyfelek ingyenesen térhetnek át a legújabb változatra. Magyarországon a termék a Grisoft terjesztői hálózatán keresztül érhető el, a Grisoft által jegyzett AVG Antivirus felhasználói pedig kedvezményes feltételekkel vásárolhatják meg az ewido anti-spyware 4.0-t.

a címlapról