:

Szerző: bassline

2000. június 21. 20:32

Counter Strike Beta 6.6a

Már alig vártuk, hogy megjelenjen a Counter Strike mód legújabb verziója a beta6.5, máris itt az újabb verzió, mely néhány hibát orvosol. A legfontosabb, hogy a beta6.6 NEM KOMPATÍBILIS a beta6.5 verzióval, mivel új client.dll-t kapott. Az új verzió installálásához szükség van a beta6.5 meglétére, de szem előtt kell még mindig tartanuk, hogy ez is béta. A file vihető innen, mérete 875 kb. Lássuk mi az új ebben a verzióban: új parancs született, a "timeleft", melynek jelentése értelemszerű (kiírja, hogy mennyi idő van hátra a pályán), új mesterlövész célkereszt, kijavították a "lagos" lövéseket és számos csalást tettek lehetetlenné. A config.cfg nevű file-t elvileg elfuserálták a srácok a letőlthető patch-ben, ennek javított verzióját innen vihetitek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:58

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.