Szerző: Bodnár Ádám

2006. június 16. 09:33

Európában Telesis néven folytatja az Allied Telesyn

Az Allied Telesyn bejelentette, hogy az EMEA térségben működő leányvállalatai a továbbiakban a japán anyavállalat, az Allied Telesis nevén folytatják működésüket. A névváltozással együtt globális tevékenységének fejlesztési, gyártási, értékesítési és marketing-területei egységesen az Allied Telesis neve alatt működnek tovább, ezzel is erősítve a társaság nemzetközi növekedését az IP- és Ethernet-alapú megoldások piacán.

HIRDETÉS

[HWSW] Az Allied Telesyn bejelentette, hogy az EMEA térségben működő leányvállalatai a továbbiakban a japán anyavállalat, az Allied Telesis nevén folytatják működésüket. A névváltozással együtt globális tevékenységének fejlesztési, gyártási, értékesítési és marketing-területei egységesen az Allied Telesis neve alatt működnek tovább, ezzel is erősítve a társaság nemzetközi növekedését az IP- és Ethernet-alapú megoldások piacán.

A cég üzleti stratégiája, működése nem változik, csak a jövőben a japán anyavállalat nevén folytatja munkáját. Az Allied Telesyn név az Amerikából kiinduló terjeszkedés eredményeképpen lett az európai leányvállalatok neve, Amerikában most is ez marad használatban. Ettől eltekintve azonban sem ügyviteli, sem szervezeti változás nem történt, a munka megy tovább -- nyilatkozta Miodrag Sundic, az Allied Telesis értékesítési alelnöke, a közép-kelet-európai térség vezérigazgatója.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 12:41

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.