Szerző: Bodnár Ádám

2006. június 16. 09:33

Európában Telesis néven folytatja az Allied Telesyn

Az Allied Telesyn bejelentette, hogy az EMEA térségben működő leányvállalatai a továbbiakban a japán anyavállalat, az Allied Telesis nevén folytatják működésüket. A névváltozással együtt globális tevékenységének fejlesztési, gyártási, értékesítési és marketing-területei egységesen az Allied Telesis neve alatt működnek tovább, ezzel is erősítve a társaság nemzetközi növekedését az IP- és Ethernet-alapú megoldások piacán.

HIRDETÉS

[HWSW] Az Allied Telesyn bejelentette, hogy az EMEA térségben működő leányvállalatai a továbbiakban a japán anyavállalat, az Allied Telesis nevén folytatják működésüket. A névváltozással együtt globális tevékenységének fejlesztési, gyártási, értékesítési és marketing-területei egységesen az Allied Telesis neve alatt működnek tovább, ezzel is erősítve a társaság nemzetközi növekedését az IP- és Ethernet-alapú megoldások piacán.

A cég üzleti stratégiája, működése nem változik, csak a jövőben a japán anyavállalat nevén folytatja munkáját. Az Allied Telesyn név az Amerikából kiinduló terjeszkedés eredményeképpen lett az európai leányvállalatok neve, Amerikában most is ez marad használatban. Ettől eltekintve azonban sem ügyviteli, sem szervezeti változás nem történt, a munka megy tovább -- nyilatkozta Miodrag Sundic, az Allied Telesis értékesítési alelnöke, a közép-kelet-európai térség vezérigazgatója.

a címlapról