Szerző: Bodnár Ádám

2006. június 13. 14:01

Az Albacomp támogatja a Belügyminisztérium Microsoft-alapú rendszereit

Az Albacomp nyerte a Belügyminisztérium Informatikai Főosztályának pályázatát, amelyet a Minisztériumhoz tartozó tíz intézményben működő Microsoft-termékekhez kapcsolódó szolgáltatások elvégzésére írtak ki. A több mint 70 millió forint értékű tenderen az Albacomp hat pályázó közül került ki nyertesként.

HIRDETÉS

[HWSW] Az Albacomp nyerte a Belügyminisztérium Informatikai Főosztályának pályázatát, amelyet a Minisztériumhoz tartozó tíz intézményben működő Microsoft-termékekhez kapcsolódó szolgáltatások elvégzésére írtak ki. A több mint 70 millió forint értékű tenderen az Albacomp hat pályázó közül került ki nyertesként.

Az Albacomp egy éven keresztül 7x24 órás támogatási szolgáltatást nyújt az érintett belügyi szerveknél működő több ezer Microsoft-platformon futó kliens számítógéphez és szerverhez, illetve rendszermérnöki tanácsadást végez a BM és intézményei számára. A vállalat emellett szakmai továbbképzés tart a BM-nél és annak intézményinél dolgozó informatikusok számára, Microsoft-termékek üzemeltetésével kapcsolatban.

Az elmúlt évben az Albacomp forgalmának mintegy harmada közbeszerzés keretében nyert megrendelésből származott. A vállalat a jövőben a megrendeléseken belül szeretne egyre több szolgáltatást értékesíteni: a tervek szerint 2006-ban 25, 2008-ban pedig már a forgalom 50 százaléka szolgáltatásokból fog befolyni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 13:02

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.