Szerző: Bodnár Ádám

2006. június 9. 11:05

Trend Micro: vírusvédelem a Windows Vista bétaváltozatához

A Trend Micro bejelentette a PC-cillin Internet Security 14.55 verziószámú változatát, amely a Windows Vista második bétáján is futtatható, így megvédve a Microsoft operációs rendszerét kipróbálás céljából futtató felhasználókat a különféle fenyegetésektől. A Trend Micro mellett jelenleg a Computer Associates is kínál vírusvédelmet a Vista bétatesztelőinek.

HIRDETÉS

[HWSW] A Trend Micro bejelentette a PC-cillin Internet Security 14.55 verziószámú változatát, amely a Windows Vista második bétáján is futtatható, így megvédve a Microsoft operációs rendszerét kipróbálás céljából futtató felhasználókat a különféle fenyegetésektől. A Trend Micro mellett jelenleg a Computer Associates is kínál vírusvédelmet a Vista bétatesztelőinek.

Amint az ismert, a Windows Vista legfontosabb újdonságai között számos, biztonsággal kapcsolatos fejlesztés található, például a beépített Windows Defender kémprogram-irtó, illetve az Internet Explorer adathalászat-védelme, ezeket többek között vírusok, trójaik és férgek elleni védelemmel, kéretlen levelek szűrésével és saját kémprogram-, illetve adathalászati védelmével egészíti ki a Trend Micro PC-cillin Internet Security 14.55, amely még a jogosulatlan Wi-Fi behatolást is képes blokkolni.

"A Microsoft fontosnak tartja, hogy felhasználói a Windows Vista Beta 2 telepítése során is biztonságosan használhassák számítógépeiket" -- mondta Mike Sievert, a Microsoft Windows Client Marketing osztályának alelnöke. "Örömmel látjuk, hogy a Trend Micro a Beta 2 felhasználóink számára is megfelelő védelmet biztosít a PC-cillin Internet Security segítségével" -- tette hozzá Sievert.

A PC-cillin Internet Security 14.55 jelenleg a Vistához hasonlóan szintén béta állapotú és okóber 31-g ingyenesen letölthető, kipróbálható. A béta programban részt vevő felhasználók egy kérdőív kitöltésével segíthetik a fejlesztést, a kitöltők között a Trend Micro pénzjutalmakat sorsol ki, az első díj 500 dollár (~100 ezer forint). A PC-cillin Internet Security 14.55 a Vista 32 és 64 bites változatán egyaránt futtatható.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 17:16

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.