Szerző: Ady Krisztián

2006. június 8. 15:28

24 megabites letöltéssel csábítja az internetezőket a Pantel

A PanTel lakossági ügyfeleknek is elérhetővé tette ADSL-csomagjait, kedvező hívásdíjakat követően villámgyors, a legújabb technológiára alapozott ADSL internetszolgáltatást is kínál. Az alternatív szolgáltató hazánkban elsőként vezette be az ADSL2+ szolgáltatást az üzleti ügyfelek számára, mostantól azonban már az egyéni előfizetők is élvezhetik a PanTel által kínált -- akár 24 Mbits letöltési sebességet nyújtó -- ADSL2+ előnyeit.

[HWSW] A PanTel lakossági ügyfeleknek is elérhetővé tette ADSL-csomagjait, kedvező hívásdíjakat követően villámgyors, a legújabb technológiára alapozott ADSL internetszolgáltatást is kínál. Az alternatív szolgáltató hazánkban elsőként vezette be az ADSL2+ szolgáltatást az üzleti ügyfelek számára, mostantól azonban már az egyéni előfizetők is élvezhetik a PanTel által kínált -- akár 24 Mbits letöltési sebességet nyújtó -- ADSL2+ előnyeit.

Akár 24 megabites letöltés

A PanTel lakossági csomagjai hang- és szélessávú internetszolgáltatást foglalnak magukban. Az ajánlat teljes szolgáltatóváltással tesz lehetővé lényegesen kedvezőbb díjakat, aki a PanTelt választja telefon- és Internet szolgáltatójának, annak a jövőben egyáltalán nem kell számlát fizetnie a T-Com-nak. Az ügyfél így telefonelőfizetésének havidíját 2300 forintra csökkentheti.

Ezért a havidíjért a belföldi vezetékes számok kapcsolási díj nélkül, másodperc alapon számlázva hívhatók, 0 forintért havi 100 óra erejéig, illetve hívásonként egy óra időtartamig, de a PanTel saját hálózatán belüli telefonálások is ingyenesek. Ehhez a telefon havidíjhoz jön még az ADSL előfizetés, ami 2 megabites ADSL esetén 6990 forint, 4 megabites csomag esetén 7690 forint, de választható a legnagyobb, 6 megabites csomag is havi 10690 forintért.

Utóbbi, a 24 Max ADSL elnevezésű csomag akár a 6 megabites elméleti sebességnél többszörösen gyorsabb letöltést is lehetővé tesz, ugyanis ennél a csomagnál a Pantel korlátozás nélkül, a vonalon műszakilag adható legnagyobb sávszélességet biztosítja folyamatosan. Ez az ADSL2+ technológiának köszönhetően akár 24 megabit/s is lehet.

Budapesti lefedettségi térkép
Budapesti lefedettségi térkép teljes szolgáltatóváltás esetére

Nem csak Budapesten

A PanTel ajánlatában az ügyfelek korábbi számukat megtarthatják, ez pedig semmilyen plusz költséggel nem jár számukra. A teljes szolgáltatóváltással járó csomagok jelenleg Budapesten az I., V., VI., VII., IX., XIX. kerület teljes területén, valamint a II., III., VIII., XII., XIV., XV. kerület egyes részein élők számára elérhetők. Ezen kívül vidéken Szombathely, Tatabánya, Székesfehérvár, Kaposvár, Szekszárd, Eger, Győr, Gyöngyös, Siófok és Zalaegerszeg részleges lefedettséggel tartozik a PanTel szolgáltatási területéhez.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról