Szerző: Bodnár Ádám

2006. június 07. 16:11:26

ADSL2 már az Inviteltől is

Magyarország második legnagyobb ADSL-szolgáltatója tovább bővíti szolgáltatási palettáját, a T-Com után már az Invitel területén is elérhető lesz az ADSL2 technológia, illetve a rajta nyújtott nagyobb sávszélességű internetszolgáltatás, amely az Invitel szerint már elegendően gyors akár a világhálón keresztül bonyolított vállalati videokonferenciákhoz is.

[HWSW] Magyarország második legnagyobb ADSL-szolgáltatója tovább bővíti szolgáltatási palettáját, a T-Com után már az Invitel területén is elérhető lesz az ADSL2 technológia, illetve a rajta nyújtott nagyobb sávszélességű internetszolgáltatás, amely az Invitel szerint már elegendően gyors akár a világhálón keresztül bonyolított vállalati videokonferenciákhoz is.

Az ADSL2 technológia a korábbinál jelentősen nagyobb sávszélességet garantál az ügyfelek számára, az Invitel a választott csomagtól függően 12,16, 18 vagy akár 20 megabites sebességű letöltést kínál. Az eddiginél nagyobb sebesség mellett az Invitel ADSL2 csomagjai extra szolgáltatásokat is tartalmaznak, például tűzfal-funkciókkal rendelkező routert, domainnév-regisztrációt és -karbantartást, fix IP-címet és vírusirtót is.

a címlapról

Hirdetés

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról

2019. november 21. 00:01

Idén 90 fős előadói gárdával készülünk a HWSW mobile! digitális termékfejlesztési konferenciára, de hogy segítsünk az eligazodásban, kiemeltük neked a hét kedvencünket.