Szerző: Ady Krisztián

2006. június 6. 10:13

Ingyen videotelefonálhatnak már a pécsi Pannonosok is

A Pannon újabb fejlesztéseinek köszönhetően Budapest, Győr és Székesfehérvár után mától Pécsett is elérhető a szolgáltató harmadik generációs hálózata, illetve a videotelefonálás. A Pannon Pécsről is díjmentes videotelefonálást biztosít a hálózatán belül.

HIRDETÉS

[HWSW] A Pannon újabb fejlesztéseinek köszönhetően Budapest, Győr és Székesfehérvár után mától Pécsett is elérhető a szolgáltató harmadik generációs hálózata, illetve a videotelefonálás. A Pannon Pécsről is díjmentes videotelefonálást biztosít a hálózatán belül.

"A Pannon Pécsett elsőként építette ki a videotelefonálást is lehetővé tévő hálózatot" -- mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. "A Pannon hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettségét biztosítja: a lakosságra vetítve immár Magyarország 65 százalékán elérhető, és folyamatosan tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és UMTS-hálózatok lefedettsége" -- tette hozzá.

Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil szélessáv lényegesen gyorsabb, az alapszintű (384 kbit/s) ADSL vezetékes kapcsolattal is összemérhető mobil internetezést tesz lehetővé. A Pécsről indított hálózaton belüli videotelefonálások a bevezetést követően három hónapig díjmentesek. A mobil szélessávú szolgáltatásokra alkalmas készülékek június 10-ig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Pannon pécsi bemutatótermében és partner üzleteiben új számlás vagy kártyás előfizetés vásárlása esetén.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 21:31

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.