Szerző: Ady Krisztián

2006. június 2. 05:32

Interneten keresztül letölthető demók a Playstation Portable-hez

Újabb rendszerfrissítést tett elérhetővé hordozható játékkonzoljához a Sony. A 2.71-es verziószámmal ellátott új szoftver egy apróságnak tűnő, ám annál sokkal fontosabb képességgel ruházza fel a zsebibabát: az új változatot feltelepítő játékosok a PSP beépített böngészőjén keresztül játékdemókat tölthetnek le majd az internetről.

HIRDETÉS

[HWSW] Újabb rendszerfrissítést tett elérhetővé hordozható játékkonzoljához a Sony. A 2.71-es verziószámmal ellátott új szoftver egy apróságnak tűnő, ám annál sokkal fontosabb képességgel ruházza fel a zsebibabát: az új változatot feltelepítő játékosok a PSP beépített böngészőjén keresztül játékdemókat tölthetnek le majd az internetről.

A Playstation Portable vezeték nélküli vezérlője már nem csak az egymás közötti játékot tesz lehetővé, hanem a tavaly augusztusban megjelent, 2.0-ás rendszerfrissítéstől kezdve böngészésre is lehetőséget nyújt Wi-Fi hozzáférési pontokon keresztül. Ezt a kommunikációs lehetőséget bővítette most tovább a Sony azzal, hogy az interneten keresztül is lehetővé válik a játékdemók letöltése, illetve ezek lementése a készülékbe helyezett Memory Stick memóriakártyára. A június elsejétől elérhető frissítéssel elsőként a LocoRoco demója lesz majd elérhető, de a játékdemó pontosabb megjelenési ideje a Sony weboldala szerint is rejtély egyelőre.

A frissítés emellett egy LocationFree kiegészítővel, illetve az azon keresztüli videolejátszással kapcsolatos hibát is kijavít. Arról nem szól a fáma, hogy az új szoftververzió vajon nyújt-e bármiféle védelmet, illetve ellenlépést a minap felbukkant első hardveres PSP-törés, az első úgynevezett "modchip" ellen.

A Sony többek között a folyamatos frissítésekkel, a biztonsági rések folyamatos betömködésével, illetve azzal védekezik a szoftveres megoldások ellen, hogy megköveteli az újabb játékok futtatásához a legfrissebb rendszerszoftver meglétét, enélkül a legújabb legális játékok nem indulnak el a konzolon. A frissítéseket mellékelik is a játékok UMD-lemezein, a legújabb változatot pedig az interneten keresztül, vagy az internetre kötött konzol frissítőmechanizmusán keresztül lehet beszerezni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 14:01

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.