Szerző: Ady Krisztián

2006. május 31. 14:39

Itthon is elérhető a T-Mobile web'n'walk mobilinternet-szolgáltatása

Új szolgáltatást vezet be előfizetéses ügyfelei számára június 1-től a T-Mobile: a webnwalk az erre alkalmas mobiltelefonokon a teljes internetet a zsebünkbe varázsolja. A webnwalkra alkalmas készülékek árából az internetcsomagokra hosszabb időre előfizető ügyfelek kedvezményeket is kaphatnak. A jövőben a webnwalk lesz a T-Mobile mobilinternethez kapcsolódó szolgáltatásainak emblémája is.

[HWSW] Új szolgáltatást vezet be előfizetéses ügyfelei számára június 1-től a T-Mobile: a web’n’walk az erre alkalmas mobiltelefonokon a teljes internetet a zsebünkbe varázsolja. A web’n’walkra alkalmas készülékek árából az internetcsomagokra hosszabb időre előfizető ügyfelek kedvezményeket is kaphatnak. A jövőben a web’n’walk lesz a T-Mobile mobilinternethez kapcsolódó szolgáltatásainak emblémája is.

A T-Mobile web'n'walk szolgáltatásának lényege, hogy a megfelelő mobiltelefon és valamely mobilinternet-csomag előfizetése esetén akár egyetlen gombnyomással elérhetővé teszi a világháló weblapjait, a telefon kijelzőjére optimalizálva. A szolgáltatással több készülékgyártó mobiltelefonja is kompatibilis, például a Nokia 6280, a Nokia N70 és a Sony Ericsson K608i mobilok is.

A netes információk és tartalmak bármikor könnyedén elérhetők, a web'n'walk telefonok internetes kezdőlapján pedig a hazai legnépszerűbb tartalomszolgáltatók -- például az Origo -- mobiltelefonra optimalizált oldalai közül is választhatunk. A kereső segítségével a számítógépeknél megszokott módon az internetoldalak között válogatva szabadon lehet szörfölni, de akár e-mailezhetünk is. A web’n’walkos internetezést segítheti, hogy a portálon keresztül az ügyfelek a sebességet növelő gyorsítófunkciót is bekapcsolhatnak.

A web’n’walk szolgáltatás eléréséhez szükséges Net csomagok valamelyikére vállalt hűségnyilatkozat esetén esetén -- a kamatmentes részleten túl -- a T-Mobile további kedvezményeket is biztosít. A harmadik generációs, videotelefonálásra is alkalmas Nokia 6280 például 2 éves hűségnyilatkozattal és a Net 1000 csomag 1 éves előfizetésével az akciós árnál 37 ezer forinttal olcsóbban kapható. A web’n’walk szolgáltatás a T-Mobile üzleteiben és telefonos ügyfélszolgálatán igényelhető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról