Szerző: Ady Krisztián

2006. május 31. 10:56

Apple Mac-ekhez fejlesztett billentyűzetet a Microsoft

Az ősi ellenségnek fejlesztett új kiegészítőt a Microsoft, a Wireless Laser Desktop for Mac ugyanis kifejezetten az Apple számítógépeihez piacra dobott billentyűzet-egér kombináció. A billentyűzetkiosztás teljesen ugyanaz, mint az Apple saját billentyűzeteinél, a speciális funkciógombok pedig mind a Mac OS X alatt futó programokat indítják. A Comfort Curve billentyűzet és a lézeres egér ezüst színben pompázik.

[HWSW] Az "ősi ellenségnek" fejlesztett új kiegészítőt a Microsoft, a Wireless Laser Desktop for Mac ugyanis kifejezetten az Apple számítógépeihez piacra dobott billentyűzet-egér kombináció. A billentyűzetkiosztás teljesen ugyanaz, mint az Apple saját billentyűzeteinél, a speciális funkciógombok pedig mind a Mac OS X alatt futó programokat indítják. A Comfort Curve billentyűzet és a lézeres egér ezüst színben pompázik.

A Microsoft Mac-ek számára fejlesztett billentyűzete vezeték nélküli, és ez az egyetlen olyan redmondiak által készített billentyűzet, melyen nincs Windows Start gomb. A szett természetesen minden Macintosh számítógéppel kompatibilis, a funkciógombok között pedig az iTunes és az iPhoto gyorsindítására alkalmas billentyűket is találhatunk. Az ergonómikus kialakítású billentyűzeten egy Zoom csúszka is található, a megszokott lemezkiadó gomb mellett.

Wireless Laser Desktop for Mac

A lézeres egér tökéletes pontosságot ígér, az oldalirányban dönthető görgető pedig a táblázatokban, dokumentumokban történő navigációt könnyíti meg. A billentyűzetből és lézeres egérből álló szett ára 100 dollár.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról