Szerző: Bodnár Ádám

2006. május 30. 11:43

Harminchat megabites üzleti ADSL az Externettől

Tovább gyorsult az Externet vállalatoknak szánt ADSL-szolgáltatása, az extrém sávszélességet nyújtó PowerDSL, amely mostantól akár 36 megabites letöltési sebességet is nyújthat az előfizetőknek, másfél megabites feltöltés mellett. A szolgáltató szerint a PowerDSL elsősorban bérelt vonali vagy optikai hozzáférések kiváltására hivatott, töredék áron. A PowerDSL-t eddig közel száz üzleti előfizető választotta -- tájékoztatta lapunkat az Externet.

[HWSW] Tovább gyorsult az Externet vállalatoknak szánt ADSL-szolgáltatása, az extrém sávszélességet nyújtó PowerDSL, amely mostantól akár 36 megabites letöltési sebességet is nyújthat az előfizetőknek, másfél megabites feltöltés mellett. A szolgáltató szerint a PowerDSL elsősorban bérelt vonali vagy optikai hozzáférések kiváltására hivatott, töredék áron. A PowerDSL-t eddig közel száz üzleti előfizető választotta -- tájékoztatta lapunkat az Externet.

Mivel a PowerDSL több vonalat kapcsol össze, így többszörösen redundáns, megbízható kapcsolat jön létre az internetszolgáltató és az előfizető között, bármelyik vonal meghibásodása esetén a kapcsolat a többi összeköttetésen továbbra is megmarad, melynek köszönhetően közel 100 százalékos rendelkezésre állást nyújt a szolgáltatás -- állítja az Externet. A szolgáltatás minőségét az előfizetői oldalon professzionális Cisco router biztosítja, ennek köszönhetően a PowerDSL az internethozzáférés biztosításán felül szerverek üzemeltetésére is alkalmas.

A 36 megabites hozzáférés jelenleg az ADSL2+ szolgáltatásba bekapcsolt T-Com területeken vehető igénybe, Invitel és Hungarotel területen jelenleg 12 Mbit/s az elérhető legnagyobb PowerDSL sávszélesség.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról