:

Szerző: Bodnár Ádám

2006. május 30. 09:48

Bíró Viktor lett az APC regionális vezetője

Bíró Viktor
Bíró Viktor
[HWSW] Az American Power Conversion (APC) Bíró Viktort nevezte ki a vállalat délkelet-európai regionális menedzserévé. A magyar szakember mostantól 14 európai ország kereskedelmi tevékenységéért felel.

A kinevezés része az APC európai átszervezésének, amelynek célja, hogy egy regionális szinten működő, vevőcentrikusabb kereskedelmi és támogatási rendszer jöjjön létre. A szervezeti átalakítás első lépéseként az APC a korábban működő 12 európai régió helyett hetet alakított ki. Bíró Viktor regionális menedzserként a hét európai régió egyikét irányítja, és 14 ország (Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia -Montenegró, Románia, Bulgária, Bosznia, Albánia, Macedónia, Olaszország, Málta, Görögország, Ciprus, Izrael) kereskedelmi tevékenységéért felel.

A szakember 1997 óta dolgozik az APC-nél, 1997 és 1999 között a vállalat District Managere, majd délkelet-európai Country Managere, az elmúlt két évben pedig közép-kelet európai Country Managere volt. Ez utóbbi pozícióban 12 ország sales tevékenységét irányította.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.