Szerző: Bodnár Ádám

2006. május 29. 13:08

Már Székesfehérváron is videotelefonálhatnak a Pannon előfizetői

Budapest és Győr után mától Székesfehérvárott is elérhető a videotelefonálás a Pannon hálózatán. A szolgáltató Fehérvárról vevőcsalogatónak egy ideig díjmentes videotelefonálást biztosít a hálózatán belül, ráadásul a szolgáltatásra alkalmas készülékeket is kedvezménnyel árusítja.

[HWSW] Budapest és Győr után mától Székesfehérvárott is elérhető a videotelefonálás a Pannon hálózatán. A szolgáltató Fehérvárról vevőcsalogatónak egy ideig díjmentes videotelefonálást biztosít a hálózatán belül, ráadásul a szolgáltatásra alkalmas készülékeket is kedvezménnyel árusítja.

"A koncentrált fejlesztéseknek köszönhetően a Pannon hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettségét biztosítja: a lakosságra vetítve immár Magyarország 65 százalékán elérhető, s folyamatosan tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és UMTS-hálózatok lefedettsége" -- mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

A Székesfehérvárról indított, hálózaton belüli videotelefonálások a bevezetést követően három hónapig díjmentesek, a mobil szélessávú szolgáltatásokra alkalmas készülékek pedig június 2-ig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Pannon székesfehérvári bemutatótermében és partnerüzleteiben új számlás vagy kártyás előfizetés vásárlása esetén.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról