Szerző: Bodnár Ádám

2006. május 29. 13:08

Már Székesfehérváron is videotelefonálhatnak a Pannon előfizetői

Budapest és Győr után mától Székesfehérvárott is elérhető a videotelefonálás a Pannon hálózatán. A szolgáltató Fehérvárról vevőcsalogatónak egy ideig díjmentes videotelefonálást biztosít a hálózatán belül, ráadásul a szolgáltatásra alkalmas készülékeket is kedvezménnyel árusítja.

[HWSW] Budapest és Győr után mától Székesfehérvárott is elérhető a videotelefonálás a Pannon hálózatán. A szolgáltató Fehérvárról vevőcsalogatónak egy ideig díjmentes videotelefonálást biztosít a hálózatán belül, ráadásul a szolgáltatásra alkalmas készülékeket is kedvezménnyel árusítja.

"A koncentrált fejlesztéseknek köszönhetően a Pannon hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettségét biztosítja: a lakosságra vetítve immár Magyarország 65 százalékán elérhető, s folyamatosan tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és UMTS-hálózatok lefedettsége" -- mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

A Székesfehérvárról indított, hálózaton belüli videotelefonálások a bevezetést követően három hónapig díjmentesek, a mobil szélessávú szolgáltatásokra alkalmas készülékek pedig június 2-ig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Pannon székesfehérvári bemutatótermében és partnerüzleteiben új számlás vagy kártyás előfizetés vásárlása esetén.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 09:45

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.