Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Már Székesfehérváron is videotelefonálhatnak a Pannon előfizetői

Bodnár Ádám, 2006. május 29. 13:08
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Budapest és Győr után mától Székesfehérvárott is elérhető a videotelefonálás a Pannon hálózatán. A szolgáltató Fehérvárról vevőcsalogatónak egy ideig díjmentes videotelefonálást biztosít a hálózatán belül, ráadásul a szolgáltatásra alkalmas készülékeket is kedvezménnyel árusítja.

hirdetés
[HWSW] Budapest és Győr után mától Székesfehérvárott is elérhető a videotelefonálás a Pannon hálózatán. A szolgáltató Fehérvárról vevőcsalogatónak egy ideig díjmentes videotelefonálást biztosít a hálózatán belül, ráadásul a szolgáltatásra alkalmas készülékeket is kedvezménnyel árusítja.

"A koncentrált fejlesztéseknek köszönhetően a Pannon hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettségét biztosítja: a lakosságra vetítve immár Magyarország 65 százalékán elérhető, s folyamatosan tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és UMTS-hálózatok lefedettsége" -- mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

A Székesfehérvárról indított, hálózaton belüli videotelefonálások a bevezetést követően három hónapig díjmentesek, a mobil szélessávú szolgáltatásokra alkalmas készülékek pedig június 2-ig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Pannon székesfehérvári bemutatótermében és partnerüzleteiben új számlás vagy kártyás előfizetés vásárlása esetén.

A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!