Szerző: Ady Krisztián

2006. május 26. 11:42:13

Itthon is piacra kerülnek a Ricoh zselés, multifunkciós nyomtatói

A Ricoh itthon is bemutatta egyedülálló, nagy viszkozitású gél-technológiájával felszerelt többfunkciós nyomtatóját, melyet elsősorban kisebb irodai, illetve vállalati felhasználók számára kínál. Az Aficio MP C1500SP nyomtató szkennerként, másolóként és faxként is használható amellett, hogy egy teljes értékű színes hálózati nyomtató.

[HWSW] A Ricoh itthon is bemutatta egyedülálló, nagy viszkozitású gél-technológiájával felszerelt többfunkciós nyomtatóját, melyet elsősorban kisebb irodai, illetve vállalati felhasználók számára kínál. Az Aficio MP C1500SP nyomtató szkennerként, másolóként és faxként is használható amellett, hogy egy teljes értékű színes hálózati nyomtató.

A zselét alkalmazó új technológia a lézeres és tintasugaras technológia előnyeit ötvözi, a Ricoh szerint a gél alapú festékanyag nem csak gyorsabban szárad, de a vizet is jobban tűri. A zselé normál irodai papíron sem üt át, a széles nyomtatófejjel pedig kellemes nyomtatási sebesség érhető el, a C1500SP akár 6 színes, vagy 15 fekete-fehér oldal nyomtatására is képes percenként. A dokumentumok különleges feldolgozását elvégző Level Color módban lehetségessé válik a közel fekete-fehér áron történő színes nyomtatás is.

Ricoh Aficio MP C1500SP
Ricoh Aficio MP C1500SP - a géllel dolgozó nyomtató

A berendezés a nyomtatási költségek nyomon követésére alkalmas fedettség és lapszámlálóval is rendelkezik, így az összes költség könnyen kézben tartható. A webes és integrálható menedzsmentrendszer révén akár nagy irodai környezetbe is könnyen beilleszthető a multifunkciós készülék.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 24. 16:04

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.

Aggasztó adatok?

2

Elvan a gyerek, ha mobilozik

2020. február 24. 09:46

Aggódnak érte, mégis engedik a hazai fiatal felnőtt szülők gyerekeinek az okoseszköz-használatot.