Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Itthon is piacra kerülnek a Ricoh zselés, multifunkciós nyomtatói

Ady Krisztián, 2006. május 26. 11:42
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Ricoh itthon is bemutatta egyedülálló, nagy viszkozitású gél-technológiájával felszerelt többfunkciós nyomtatóját, melyet elsősorban kisebb irodai, illetve vállalati felhasználók számára kínál. Az Aficio MP C1500SP nyomtató szkennerként, másolóként és faxként is használható amellett, hogy egy teljes értékű színes hálózati nyomtató.

[HWSW] A Ricoh itthon is bemutatta egyedülálló, nagy viszkozitású gél-technológiájával felszerelt többfunkciós nyomtatóját, melyet elsősorban kisebb irodai, illetve vállalati felhasználók számára kínál. Az Aficio MP C1500SP nyomtató szkennerként, másolóként és faxként is használható amellett, hogy egy teljes értékű színes hálózati nyomtató.

A zselét alkalmazó új technológia a lézeres és tintasugaras technológia előnyeit ötvözi, a Ricoh szerint a gél alapú festékanyag nem csak gyorsabban szárad, de a vizet is jobban tűri. A zselé normál irodai papíron sem üt át, a széles nyomtatófejjel pedig kellemes nyomtatási sebesség érhető el, a C1500SP akár 6 színes, vagy 15 fekete-fehér oldal nyomtatására is képes percenként. A dokumentumok különleges feldolgozását elvégző Level Color módban lehetségessé válik a közel fekete-fehér áron történő színes nyomtatás is.

Ricoh Aficio MP C1500SP
Ricoh Aficio MP C1500SP - a géllel dolgozó nyomtató

A berendezés a nyomtatási költségek nyomon követésére alkalmas fedettség és lapszámlálóval is rendelkezik, így az összes költség könnyen kézben tartható. A webes és integrálható menedzsmentrendszer révén akár nagy irodai környezetbe is könnyen beilleszthető a multifunkciós készülék.

FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.