Szerző: Bodnár Ádám

2006. május 23. 10:17:49

Magyarországon nyitott regionális támogató központot az APC

Magyarországon nyitotta meg második európai regionális support központját az APC. A budapesti központnak jelenleg négy munkatársa van, akiknek feladata a kelet-közép-európai térség felhasználóinak segítése cseh, szlovák, magyar és angol nyelven.

[HWSW] Magyarországon nyitotta meg második európai regionális support központját az APC. A budapesti központnak jelenleg négy munkatársa van, akiknek feladata a kelet-közép-európai térség felhasználóinak segítése cseh, szlovák, magyar és angol nyelven.

A support központ munkatársai az üzembehelyezéssel, üzemeltetéssel és hibaelhárítással kapcsolatos kérdésekben segítenek az APC termékek használóinak, míg a vásárlást még csak fontolgató érdeklődőknek a megfelelő döntés meghozatalához nyújtanak információt. Az APC csapata a telefonon vagy az interneten keresztül feltett kérdésekre legkésőbb 24 órán belül válaszol és megkezdi a hiba elhárítását.

A térségben rendkívül intenzíven növekedik az APC tevékenysége, ezzel ezzel párhuzamosan pedig megsokszorozódott, évente 25 ezerre nőtt a térségből érkező, támogatást kérő hívások száma. "Regionális támogató tevékenységünk egyetlen központba szervezésével célunk az, hogy tovább növeljük ügyfeleink elégedettségét, és segítsük a vásárlás előtt állókat a megfelelő döntés meghozatalában" -- mondta Bíró Viktor, az APC kelet-közép-európai értékesítésért felelős vezetője.

A kelet-közép-európai technikai support központnak jelenleg négy munkatársa van, akik cseh, szlovák, magyar és angol nyelven fogadnak hívásokat. A támogató központban teszt- és demókörnyezet segítségével szimulálni tudják a felhasználói környezetet, és amennyiben telefonon nem sikerül a felmerült problémát megoldani, az APC szervizcsapata a helyszínen hárítja el a hibát. A magyar csapat hatékonyabb munkáját az ír support központ segíti.

a címlapról

Aggasztó adatok?

2

Elvan a gyerek, ha mobilozik

2020. február 24. 09:46

Aggódnak érte, mégis engedik a hazai fiatal felnőtt szülők gyerekeinek az okoseszköz-használatot.

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 24. 13:35

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.