Szerző: Bodnár Ádám

2006. május 23. 10:17

Magyarországon nyitott regionális támogató központot az APC

Magyarországon nyitotta meg második európai regionális support központját az APC. A budapesti központnak jelenleg négy munkatársa van, akiknek feladata a kelet-közép-európai térség felhasználóinak segítése cseh, szlovák, magyar és angol nyelven.

HIRDETÉS

[HWSW] Magyarországon nyitotta meg második európai regionális support központját az APC. A budapesti központnak jelenleg négy munkatársa van, akiknek feladata a kelet-közép-európai térség felhasználóinak segítése cseh, szlovák, magyar és angol nyelven.

A support központ munkatársai az üzembehelyezéssel, üzemeltetéssel és hibaelhárítással kapcsolatos kérdésekben segítenek az APC termékek használóinak, míg a vásárlást még csak fontolgató érdeklődőknek a megfelelő döntés meghozatalához nyújtanak információt. Az APC csapata a telefonon vagy az interneten keresztül feltett kérdésekre legkésőbb 24 órán belül válaszol és megkezdi a hiba elhárítását.

A térségben rendkívül intenzíven növekedik az APC tevékenysége, ezzel ezzel párhuzamosan pedig megsokszorozódott, évente 25 ezerre nőtt a térségből érkező, támogatást kérő hívások száma. "Regionális támogató tevékenységünk egyetlen központba szervezésével célunk az, hogy tovább növeljük ügyfeleink elégedettségét, és segítsük a vásárlás előtt állókat a megfelelő döntés meghozatalában" -- mondta Bíró Viktor, az APC kelet-közép-európai értékesítésért felelős vezetője.

A kelet-közép-európai technikai support központnak jelenleg négy munkatársa van, akik cseh, szlovák, magyar és angol nyelven fogadnak hívásokat. A támogató központban teszt- és demókörnyezet segítségével szimulálni tudják a felhasználói környezetet, és amennyiben telefonon nem sikerül a felmerült problémát megoldani, az APC szervizcsapata a helyszínen hárítja el a hibát. A magyar csapat hatékonyabb munkáját az ír support központ segíti.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 19:40

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.