Szerző: Ady Krisztián

2006. május 22. 10:30

Ultrahordozható noteszgép a Lenovótól

[Clubic.com] A Lenovo tovább folytatja az IBM-től felvásárolt személyi számítógép üzletág termékkörének frissítését és bemutatta legújabb ultrahordozható noteszgépét. A kifejezetten kedvező áron piacra kerülő V100 modell május végétől lesz kapható.

[Clubic.com] A Lenovo tovább folytatja az IBM-től felvásárolt személyi számítógép üzletág termékkörének frissítését és bemutatta legújabb "ultrahordozható" noteszgépét. A kifejezetten kedvező áron piacra kerülő V100 modell május végétől lesz kapható.

A 12,1 hüvelykes kijelzővel rendelkező V100 notesz ultrahordozhatónak lett kikiáltva, súlya azonban inkább a normál méretű noteszgépekét idézi: 3-cellás akkumulátorral 1,8 kg, míg 6-cellással 2 kg tömegű. Ettől a bakitól eltekintve az 1099 dolláros induló ár igen erős konfigurációt tartalmaz: 1,66 GHz-es Intel Core Duo processzor, 512 megabájt memória, 80 gigabájtos merevlemez és kombó optikai meghajtó található a súlyos csomagban.

A kijelző felbontása 1280 x 800 pixel, melyet a lapkakészletbe integrált GMA950 grafikus vezérlő hajt meg. A WLAN- és Bluetooth-csatlakozás és az ujjlenyomatolvasó minden változat tartozéka.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról