Szerző: Ady Krisztián

2006. május 19. 12:03

Két új dokumentumszkenner a Canon kínálatában

A Canon két új dokumentumszkennert dob piacra ebben a hónapban, melyeket elsősorban vállalati környezetbe, munkacsoportos felhasználásra kínál. A DR-1210C modell megjelenése mellett az új DR-2580C típus akár 1 méter hosszúságú, A4 vagy A5-nek megfelelő szélességű dokumentumok kezelésére is képes.

HIRDETÉS

[HWSW] A Canon két új dokumentumszkennert dob piacra ebben a hónapban, melyeket elsősorban vállalati környezetbe, munkacsoportos felhasználásra kínál. A DR-1210C modell megjelenése mellett az új DR-2580C típus akár 1 méter hosszúságú, A4 vagy A5-nek megfelelő szélességű dokumentumok kezelésére is képes.

A DR-1210C szkennerrel a Canon a munkacsoportokban dolgozó felhasználókat célozza meg, az automatikus dokumentumadagoló (ADF) a kötegek hatékony beolvasását biztosítja, a síkágyas beviteli lehetőség pedig a különféle nyomtatott dokumentumok (pl. útlevelek, névjegykártyák, könyvek) beolvasására teszi alkalmassá a készüléket. Kategóriájában a legnagyobb napi és havi terhelhetőséget felmutató dokumentum-szkenner, ugyanakkor a DR-1210C percenként 12 oldal sebességgel olvas be színesben, feketében és szürkeskálával egyaránt 300 dpi felbontással.

Canon DR-1210C szkenner
Canon DR-1210C szkenner

A DR-2580C A5-ös méretű síkágyas beolvasási lehetőséggel is rendelkezik, ezt a készüléket elsősorban olyan vállalatok és szervezetek részére fejlesztették ki, amelyeknek azonosítási célra és általános üzleti használatra szükséges az adatok rögzítése (például: útlevél-ellenőrzés, bankszektor, autókölcsönzés).

Mivel a hagyományos papírút mellett síkágyas papíradagolásra is lehetőség van, így az eszköz már A4-es és A5-ös méretű, valamint 7 cm-től akár 100 cm-ig terjedő hosszúságú dokumentumok beolvasására alkalmas. A DR-2580C vásárlói megkapják a Canon CapturePerfect 3.0 és az Adobe Acrobat 7.0 Standard szoftvereket is.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 17:56

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.