:

Szerző: Ady Krisztián

2006. május 19. 12:03

Két új dokumentumszkenner a Canon kínálatában

A Canon két új dokumentumszkennert dob piacra ebben a hónapban, melyeket elsősorban vállalati környezetbe, munkacsoportos felhasználásra kínál. A DR-1210C modell megjelenése mellett az új DR-2580C típus akár 1 méter hosszúságú, A4 vagy A5-nek megfelelő szélességű dokumentumok kezelésére is képes.

[HWSW] A Canon két új dokumentumszkennert dob piacra ebben a hónapban, melyeket elsősorban vállalati környezetbe, munkacsoportos felhasználásra kínál. A DR-1210C modell megjelenése mellett az új DR-2580C típus akár 1 méter hosszúságú, A4 vagy A5-nek megfelelő szélességű dokumentumok kezelésére is képes.

A DR-1210C szkennerrel a Canon a munkacsoportokban dolgozó felhasználókat célozza meg, az automatikus dokumentumadagoló (ADF) a kötegek hatékony beolvasását biztosítja, a síkágyas beviteli lehetőség pedig a különféle nyomtatott dokumentumok (pl. útlevelek, névjegykártyák, könyvek) beolvasására teszi alkalmassá a készüléket. Kategóriájában a legnagyobb napi és havi terhelhetőséget felmutató dokumentum-szkenner, ugyanakkor a DR-1210C percenként 12 oldal sebességgel olvas be színesben, feketében és szürkeskálával egyaránt 300 dpi felbontással.

Canon DR-1210C szkenner
Canon DR-1210C szkenner

A DR-2580C A5-ös méretű síkágyas beolvasási lehetőséggel is rendelkezik, ezt a készüléket elsősorban olyan vállalatok és szervezetek részére fejlesztették ki, amelyeknek azonosítási célra és általános üzleti használatra szükséges az adatok rögzítése (például: útlevél-ellenőrzés, bankszektor, autókölcsönzés).

Mivel a hagyományos papírút mellett síkágyas papíradagolásra is lehetőség van, így az eszköz már A4-es és A5-ös méretű, valamint 7 cm-től akár 100 cm-ig terjedő hosszúságú dokumentumok beolvasására alkalmas. A DR-2580C vásárlói megkapják a Canon CapturePerfect 3.0 és az Adobe Acrobat 7.0 Standard szoftvereket is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:37

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.