Szerző: Ady Krisztián

2006. május 19. 09:40

A legkisebb E-sorozatú üzleti mobiltelefon a Nokiától

Megérkezett a legkisebb, legkönnyebb E-sorozatú mobiltelefon a Nokiától: az E50 modellt kifejezetten üzleti felhasználóknak ajánlja a világ legnagyobb mobilgyártója. Az E-sorozat tagjai ugyanazon dizájn mentén készülnek, klasszikus vonalvezetésű telefonok, melyeknél jellemzően a vállalati felhasználásra, így a VoIP IP-alapú telefonálásra, vezeték nélküli levelezésre, dokumentumkezelésre helyezik a hangsúlyt.

HIRDETÉS

[HWSW] Megérkezett a legkisebb, legkönnyebb E-sorozatú mobiltelefon a Nokiától: az E50 modellt kifejezetten üzleti felhasználóknak ajánlja a világ legnagyobb mobilgyártója. Az E-sorozat tagjai ugyanazon dizájn mentén készülnek, klasszikus vonalvezetésű telefonok, melyeknél jellemzően a vállalati felhasználásra, így a VoIP IP-alapú telefonálásra, vezeték nélküli levelezésre, dokumentumkezelésre helyezik a hangsúlyt.

A jelenleg kapható E60, E61 és E70 mobiltelefonoknál kisebb és könnyebb E50 GSM-hálózatokat támogat, a GPRS mellett a körülbelül négyszer gyorsabb EDGE mobil adatátviteli technológiát is támogatja. A négysávos telefonban már Bluetooth 2.0 vezérlő kapott helyet, mely nagyobb átviteli sebességet, illetve hatókört biztosít. A készülék nagy kijelzője 240 x 320 pixel felbontású, mely a Microsoft Word, Excel és PowerPoint állományok, illetve Adobe Acrobat dokumentumok kezelésekor, megtekintésekor nagyon jól jön.

Nokia E50

A készülék 70 megabájtnyi belső memóriáját microSD memórakártyával lehet tovább bővíteni. A vállalati alkalmazások mellett a készülék zenelejátszóként is használható, illetve 1,3 megapixeles kamerájával képek és rövid videoklipek is készíthetők. A Nokia E50 egyelőre ismeretlen áron és időpontban kerül az üzletekbe.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 18:27

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.