Szerző: Bodnár Ádám

2006. május 18. 12:38

IP-telefonokon jelennek meg az ügyfélkapcsolati adatok

A Cisco Systems bemutatta a Cisco Unified CRM Connector 3.0 CRM-alkalmazását, amelyet a Microsoft Dynamics CRM 3.0-val integráltak. Az új megoldás révén a kis- és középvállalatok a bejövő és kimenő hívások során villámgyorsan hozzáférhetnek az ügyféladatokhoz, így jobb kiszolgálást nyújthatnak.

[HWSW] A Cisco Systems bemutatta a Cisco Unified CRM Connector 3.0 CRM-alkalmazását, amelyet a Microsoft Dynamics CRM 3.0-val integráltak. Az új megoldás révén a kis- és középvállalatok a bejövő és kimenő hívások során villámgyorsan hozzáférhetnek az ügyféladatokhoz, így jobb kiszolgálást nyújthatnak.

Ügyféladatok a telefon kijelzőjén

A Cisco Unified CRM Connector 3.0 átfogó információkat szolgáltat a hívó ügyfélről, beleértve jelenlegi és korábbi vásárlásait, az értékesítési adatokat, a megrendelések állapotát, az ügyfélkapcsolatokat, illetve a számlázási adatokat. Amikor a Cisco Unified CallManager vagy a Cisco Unified CallManager Express hívásvezérlő fogadja a hívást, a Cisco Unified CRM Connector 3.0 automatikusan kapcsolódik a Microsoft Dynamics rendszerhez, majd előugró ablakokban megjeleníti az ügyfélkapcsolat eddigi adatait és a korábbi telefonhívásokat, így az ügyintéző az előzmények ismeretében bonyolíthatja le az aktuális hívást.

Ugyanezek az adatok és funkciók távoli eléréssel is rendelkezésre állnak, ezáltal a külső helyszíneken dolgozó értékesítési és szervizmunkatársak gyorsan lehívhatják az információkat a hálózatról. Az új ügyfél-információkat vagy a telefonhívás adatait ezután visszatöltik a rendszerbe, így azok az adott ügyféllel történő következő kapcsolatfelvétel esetén az ügyintéző rendelkezésére állnak.

A Cisco Unified CRM Connector 3.0 legújabb funkciói között található IP-alapú szolgáltatás az ügyféltörzsben megtalálható telefonszámról érkező hívás esetén automatikusan elküldi az adott ügyfélhez tartozó összes információt a Cisco Unified IP-telefonokra, amelyeket az XML-kód megjelenítésére alkalmas készülékeken lehet megtekinteni. Ugyanitt megjeleníthetők a CRM-kapcsolatok korábbi adatai és a hívásidőtartam is, valamint rögzíthetők a hívással kapcsolatos részletes adatok. Az automatikus nyomkövetési funkció segítségével pedig a felhasználó történeti összefüggésében láthatja az adott ügyféllel kapcsolatos valamennyi korábbi kommunikációt.

A Cisco Unified CRM Connector 3.0 a Cisco Unified CallManager Express, a CallManager és a Contact Center Express alkalmazásokhoz rendelhető meg. Az új CRM-alkalmazás automatikusan felismeri az adott Cisco IP-platformot. A megoldás számos Cisco IP-telefonnal használható, kezdve a belépő szintű 7902G-től egészen a színes kijelzős 7970G modellig.

FastStart

A Cisco egyidejűleg bejelentette a Cisco- és Microsoft-partnerek számára elindított FastStart nevű programot, amely a Cisco Unified Communications és a Microsoft Dynamics CRM-megoldások értékesítéséhez nyújtanak segítséget. A két vállalat együttműködése eredményeként létrejött egy olyan kiterjedt értékesítési és önkiszolgáló webhely a partnerek számára, amely a kis- és középvállalatoknak szánt átfogó megoldások hatékony bevezetéséhez kínál támogatást.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról