Szerző: Bodnár Ádám

2006. május 23. 08:52

Új pénzügyi vezető az Adobe élén

A Sanmina-SCI Corporation elnöke és pénzügyi igazgatója, Randy Furr lett az Adobe új pénzügyi vezetője. Furr a technológiai ágazatban pénzügyi és operatív vezetőként szerzett közel 30 éves tapasztalattal érkezik, ebből 13 évet a Sanmina-SCI-nél töltött, ahová 1992-ben került.

[HWSW] A Sanmina-SCI Corporation elnöke és pénzügyi igazgatója, Randy Furr lett az Adobe új pénzügyi vezetője. Furr a technológiai ágazatban pénzügyi és operatív vezetőként szerzett közel 30 éves tapasztalattal érkezik, ebből 13 évet a Sanmina-SCI-nél töltött, ahová 1992-ben került.

A május 30-án munkába álló Furr a vállalat pénzügyeivel, befektetői kapcsolataival, tájékoztató szolgálatával, beszerzési, létesítmény-, nemzetközi ellátási lánckezelő és rendeléskezelő szervezeteivel kapcsolatos feladatokat veszi át. Az Adobe jelenlegi pénzügyi vezetője, Murray Demo azért hagyja el a vállalatot, hogy több időt tölthessen a családjával. Demo távozását már decemberben bejelentette az Adobe.

Mielőtt a Sanmina-SCI-hez került, Furr számos operatív és pénzügyi vezetői posztot töltött be a General Signal Corporation-nél, így például a félvezető termelőeszköz gyártó General Signal Thinfilm Company vezérigazgatója és az olaj- és gázipari berendezésgyártó Arrow Engineering vezérigazgatója is volt. Pályáját 1976-ban az állami könyvvizsgálatban kezdte. Furr okleveles állami számvevő, az Oklahoma Egyetemen szerzett gazdálkodástudományi oklevelet.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.