Szerző: Bodnár Ádám

2006. május 12. 10:30

Megérkezett a JD Edwards EnterpriseOne új változata

Az Oracle bejelentette a JD Edwards EnterpriseOne új, 8.12-es verzióját, amelyben új modulok és szolgáltatások, valamint kimondottan az élelmiszeripari alkalmazásokat szolgáló funkciók találhatók. A szoftverváltozat tanúsítottan együttműködik az Oracle Fusion Middleware köztesszoftvereivel. Az Oracle ezzel egy időben azt is bejelentette, hogy folyamatosan fejleszteni fogja az IBM System i-n (korábbi nevén iSeries, még korábbi nevén AS/400) futó JD Edwards World és EnterpriseOne alkalmazásokat.

[HWSW] Az Oracle bejelentette a JD Edwards EnterpriseOne új, 8.12-es verzióját, amelyben új modulok és szolgáltatások, valamint kimondottan az élelmiszeripari alkalmazásokat szolgáló funkciók találhatók. A szoftverváltozat tanúsítottan együttműködik az Oracle Fusion Middleware köztesszoftvereivel. Az Oracle ezzel egy időben azt is bejelentette, hogy folyamatosan fejleszteni fogja az IBM System i-n (korábbi nevén iSeries, még korábbi nevén AS/400) futó JD Edwards World és EnterpriseOne alkalmazásokat.

A JD Edwards EnterpriseOne legújabb változatát az Oracle szerint a korábbiaknál egyszerűbb telepíteni és felügyelni, ezáltal csökken az élettartamra vetített birtoklási összköltség (TCO). Mivel az alkalmazásspecifikációk szabványos XML-formátumú metaadatokra épülnek, jelentősen leegyszerűsödött a csomagtelepítés és a konfigurálás is.

Kulcsfontosságú platform

Az IBM System i platformon futó JD Edwards termékek folyamatos fejlesztése és támogatása azt mutatja, hogy az Oracle meg kívánja őrizni a JD Edwards-ügyfelek beruházásainak értékét, így azok saját tempójukban vághatnak bele a korszerűsítésbe. A JD Edwards szoftverei csaknem 30 éve elérhetők IBM-platformon, és mára mintegy 4500 vállalatból áll a nemzetközi ügyfélkör. Az új termékpárosítás iránt mind az új, mind a meglévő ügyfelek részéről óriási érdeklődés mutatkozik.

Az Oracle szintén nemrégiben jelentette be, hogy az IBM-mel közösen, a hardveróriás értékesítési csatornáin keresztül kívánja ellátni a kis- és középvállalatokat a JD Edwards szoftvermegoldásaival. Az Oracle és az IBM értékesítési csapatai, valamint a viszonteladók számíthatnak a két cég komoly támogatására, amellyel jelentősen növelhetik a JD Edwards EnterpriseOne és World szoftverek piaci elterjedtségét.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról