Szerző: Bodnár Ádám

2006. május 11. 12:55

Tizenkét megabites ADSL az Invitel területén

Az econet.hu internetes leányvállalata, az Externet elindította ADSL-szolgáltatását a 24, 25, 27, 28, 33, 57, 62, 63 és 88-as körzetekben, így elérte a közel 90 százalékos országos lefedettséget a szélessávú hozzáférések területén, bár az Invitel-területen egyelőre csak az Externet üzleti díjcsomagjaira lehet előfizetni.

HIRDETÉS

[HWSW] Az econet.hu internetes leányvállalata, az Externet elindította ADSL-szolgáltatását a 24, 25, 27, 28, 33, 57, 62, 63 és 88-as körzetekben, így elérte a közel 90 százalékos országos lefedettséget a szélessávú hozzáférések területén, bár az Invitel-területen egyelőre csak az Externet üzleti díjcsomagjaira lehet előfizetni.

Az Invitel szolgáltatási területén egyedül az Externet kínál 12 Mbit/s sebességű szélessávú hozzáférést, melyet a vállalat a saját fejlesztésű PowerDSL technológiával valósít meg. A PowerDSL négy darab 3 Mbit/s sebességű vonalat kapcsol össze, így többszörösen redundáns kapcsolat jön létre az internetszolgáltató és az előfizető között. A szolgáltatás minőségét az előfizetői oldalon professzionális router biztosítja, ennek köszönhetően a PowerDSL a szokványos üzleti internethozzáférés biztosításán felül szerverek üzemeltetésére is alkalmas.

A PowerDSL a speciális technológiának köszönhetően feltöltési irányban 1,5 Mbit/s, letöltési irányban 12 Mbit/s maximális sávszélességet biztosít. A villámgyors kapcsolat mellé akár 20 db e-mail postafiók, 200Mbyte webtárhely, domainregisztráció és fenntartás, fix IP-cím valamint a felhasználó által beállítható spam- és vírusszűrés is jár, ingyenesen.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 17:32

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.