Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Tizenkét megabites ADSL az Invitel területén

Bodnár Ádám, 2006. május 11. 12:55
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az econet.hu internetes leányvállalata, az Externet elindította ADSL-szolgáltatását a 24, 25, 27, 28, 33, 57, 62, 63 és 88-as körzetekben, így elérte a közel 90 százalékos országos lefedettséget a szélessávú hozzáférések területén, bár az Invitel-területen egyelőre csak az Externet üzleti díjcsomagjaira lehet előfizetni.

[HWSW] Az econet.hu internetes leányvállalata, az Externet elindította ADSL-szolgáltatását a 24, 25, 27, 28, 33, 57, 62, 63 és 88-as körzetekben, így elérte a közel 90 százalékos országos lefedettséget a szélessávú hozzáférések területén, bár az Invitel-területen egyelőre csak az Externet üzleti díjcsomagjaira lehet előfizetni.

Az Invitel szolgáltatási területén egyedül az Externet kínál 12 Mbit/s sebességű szélessávú hozzáférést, melyet a vállalat a saját fejlesztésű PowerDSL technológiával valósít meg. A PowerDSL négy darab 3 Mbit/s sebességű vonalat kapcsol össze, így többszörösen redundáns kapcsolat jön létre az internetszolgáltató és az előfizető között. A szolgáltatás minőségét az előfizetői oldalon professzionális router biztosítja, ennek köszönhetően a PowerDSL a szokványos üzleti internethozzáférés biztosításán felül szerverek üzemeltetésére is alkalmas.

A PowerDSL a speciális technológiának köszönhetően feltöltési irányban 1,5 Mbit/s, letöltési irányban 12 Mbit/s maximális sávszélességet biztosít. A villámgyors kapcsolat mellé akár 20 db e-mail postafiók, 200Mbyte webtárhely, domainregisztráció és fenntartás, fix IP-cím valamint a felhasználó által beállítható spam- és vírusszűrés is jár, ingyenesen.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.