Szerző: Ady Krisztián

2006. május 10. 16:31

Klip vonalas telefonszámok már nem csak a T-Com ügyfeleknek

A T-Com és a T-Online internetes telefonszolgáltatása, a Klip hívásait eddig csak utólag, a T-Com telefonszámlával együtt lehetett kifizetni, illetve csak ehhez járt vonalas behívószám, így csak a T-Com ügyfelek vehették igénybe ezeket a fejlettebb szolgáltatásokat. A május elejétől bevezetett egyenlegfeltöltéses módszerrel azonban már bárki használhatja ezeket a képességeket, ha rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával.

[HWSW] A T-Com és a T-Online internetes telefonszolgáltatása, a Klip hívásait eddig csak utólag, a T-Com telefonszámlával együtt lehetett kifizetni, illetve csak ehhez járt vonalas behívószám, így csak a T-Com ügyfelek vehették igénybe ezeket a fejlettebb szolgáltatásokat. A május elejétől bevezetett egyenlegfeltöltéses módszerrel azonban már bárki használhatja ezeket a képességeket, ha rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával.

A Klip szolgáltatást használó ügyfelek a szolgáltatás igénybevétele előtt bankkártyával tölthetik fel számlaegyenlegüket a Klip oldalon keresztül 500, 1000, 2500, illetve 5000 forintért, mely összeg egy évig beszélhető le. A Klip segítségével az interneten keresztül ingyenesen kezdeményezhetnek és fogadhatnak interneten belüli hívásokat a szolgáltatás regisztrált felhasználói.

A Klip szolgáltatást használó ügyfelek a kapott 21-es körzetű telefonszámnak köszönhetően T-Com vezetékes telefonról, valamint a T-Mobile és az Emitel hálózatából is felhívhatók, a hívások ekkor a számítógépen csörögnek ki. A szolgáltatásnak nincsen havidíja és nincs kapcsolási díja sem, de szélessávú internetkapcsolat szükséges hozzá. A szolgáltatás egy telefonkönyvvel is bővült, amely az ehhez hozzájárulásukat adó Klip felhasználók adatait tartalmazza. A Klip Elektronikus telefonkönyvben könnyen és gyorsan megtalálhatók a Klipet használó ismerősök.

a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.