Szerző: Ady Krisztián

2006. május 10. 12:30

Okostelefon sportolóknak a Nokiától

Bemutatta sportolóknak készített új okostelefonját, a Nokia 5500 Sport mobiltelefont a Nokia. A Series 60 platformot futtató telefonon több olyan alkalmazást is elhelyeznek, mely a sportos felhasználóknak kedvez, ilyen például a stopperóra, az elégetett kalóriát és távolságot mérő program, illetve a más telefonokon is megtalálható, az SMS-eket élőszóban felolvasó alkalmazás.

HIRDETÉS

[HWSW] Bemutatta sportolóknak készített új okostelefonját, a Nokia 5500 Sport mobiltelefont a Nokia. A Series 60 platformot futtató telefonon több olyan alkalmazást is elhelyeznek, mely a sportos felhasználóknak kedvez, ilyen például a stopperóra, az elégetett kalóriát és távolságot mérő program, illetve a más telefonokon is megtalálható, az SMS-eket élőszóban felolvasó alkalmazás.

A Nokia 5500 Sport emellett egy teljes értékű, EDGE mobil adatátvitelre is képes GSM-telefon, melyben zenelejátszó alkalmazás is található, ez utóbbi az SDmicro memóriakártyákra másolt dalokat képes megszólaltatni, legyenek azok AMR, WMA, MP3 vagy AAC formátumúak. A 2 megapixeles kamerával nagy felbontású képek, illetve akár rövidebb videoklipek is rögzíthetők a beépített memóriába vagy a memóriakártyára.

Nokia 5500

A 107 x 45 x 18 mm-es és 103 grammos telefon 10 napos készenléti, 4,5 órás beszélgetési időt és 10 órányi zenelejátszást ígér. A Nokia 5500 Sport a harmadik negyedévtől lesz megvásárolható 349 eurós (~91 ezer forintos) áron.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 02:57

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.