Szerző: Bodnár Ádám

2006. május 9. 14:51

Ingyenes magyar nyelvű szakmai előadások a Microsoft weboldalán

Megújult a www.microsoft.hu/technet oldal, ami május elsejétől a TechNet Portál nevet viseli. Az oldalon a Microsoft ígérete szerint a friss -- elsősorban természetesen a céggel kapcsolatos -- hírek mellett a vállalat szakemberei és MVP-i (Most Valuable Professional) számolnak be friss tapasztalataikról. Ugyanitt elérhetők lesznek TechNet Magazin korábbi számai is, egy részük máris olvasható.

[HWSW] Megújult a www.microsoft.hu/technet oldal, ami május elsejétől a TechNet Portál nevet viseli. Az oldalon a Microsoft ígérete szerint a friss -- elsősorban természetesen a céggel kapcsolatos -- hírek mellett a vállalat szakemberei és MVP-i (Most Valuable Professional) számolnak be friss tapasztalataikról. Ugyanitt elérhetők lesznek TechNet Magazin korábbi számai is, egy részük máris olvasható.

A TechNet Portál egyedülálló szolgáltatásai közé tartoznak még a magyar nyelvű szakmai webcastok, amelyeket szakemberek, MVP-k és oktatók tartanak. Az ingyenes webcastok élőben is nézhetőek, ilyenkor a résztvevők kérdéseket is feltehetnek az előadónak, de később akár le is tölthetőek. Májusban többek között az ISA Server 2004-ről, a Windows Server 2003-ról és a BizTalk Server 2006-ról lesznek előadások. Az aktuális és korábbi webcastok listája a www.microsoft.hu/webcast oldalon található.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról