Szerző: Ady Krisztián

2006. május 5. 10:19

Diákokat céloz új csomagjával a T-Online

Új, kifejezetten diákoknak készített ADSL-csomagot vezet be a T-Online Magyarország. A speciális igényeknek megfelelően a nyári hónapokban csak akkor számláz a szolgáltató, ha az adott hónapban az ügyfél használja a szolgáltatást, így elhárulhat az egyik akadály az egyetemi albérletekbe megrendelhető internet elől.

[HWSW] Új, kifejezetten diákoknak készített ADSL-csomagot vezet be a T-Online Magyarország. A speciális igényeknek megfelelően a nyári hónapokban csak akkor számláz a szolgáltató, ha az adott hónapban az ügyfél használja a szolgáltatást, így elhárulhat az egyik akadály az egyetemi albérletekbe megrendelhető internet elől.

A szolgáltatást a diákok -- nagykorú diákok és közvetlen családtagjaik -- online felületen rendelhetik meg, a megrendelés során az érvényes diákigazolványuk számát meg kell adniuk. A kedvezményes konstrukcióban a tanulók egy 512 kbit/s sávszélességű, átalánydíjas szolgáltatásra fizethetnek elő. A havidíj egy éves hűségszerződés esetén bruttó 5500 forint. Júniusban, júliusban és augusztusban csak akkor számláz a szolgáltató, ha a szolgáltatást igénybe vették.

"A T-Online fontosnak tartja a diákok támogatását, hiszen ők azok, akik az információs társadalom szélesítésében kulcsfontosságú szerepet játszanak. Magyarországon körülbelül kétmillió diák van, akik elsősorban az iskolákban interneteznek. Nekik szóló kedvezményes ajánlatunk azt biztosítja, hogy ne csak az oktatási intézményekben legyen elérhető számukra a világháló, hanem otthon is hozzáférhessenek az internethez." -- mondta Simó György, a T-online vezérigazgatója.

A csomagról további információk a T-online weboldalán szerezhetők be.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról