Szerző: Bodnár Ádám

2006. május 4. 12:36

Linuxos szerverek vírusvédelme: itt a Trend Micro ServerProtect új változata

A Trend Micro bejelentette a Trend Micro ServerProtect for Linux 2.5 elérhetőségét, amely a linuxos web- és fájlszervereken hivatott megakadályozni a kártevők terjedését.

HIRDETÉS

[HWSW] A Trend Micro bejelentette a Trend Micro ServerProtect for Linux 2.5 elérhetőségét, amely a linuxos web- és fájlszervereken hivatott megakadályozni a kártevők terjedését.

Noha a linuxos rendszereket támadó kártevők száma viszonylag csekély, a szerverek tárolhatnak Microsoft Windowson futtatható fertőzött fájlokat. Ez önmagában nem jelent nagy veszélyt a fájlt tároló linuxos szerverre, azonban az a terjesztés központjává válhat, mivel a windowsos gépek a fájlszerverről letölthetik a kártékony állományokat, így megnő a fertőzés, a károkozás és a továbbterjedés veszélye.

A ServerProtect lehetővé teszi a webes felületen történő távoli telepítést, a központi felügyeletet és a központi frissítéseket is, valamint a Trend Micro Control Managerrel integrálva egyszerű felügyeletet és központi jelentéskészítést tesz lehetővé. Emellett a ServerProtect elsőként támogatja a Trend Micro Outbreak Prevention Services-t (fertőzésmegelőző szolgáltatások) Linux platformon.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 18:44

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.