Szerző: Ady Krisztián

2006. május 3. 12:45

Megérkezett az Opera Mini javás böngésző második verziója

Az Opera Software ma elérhetővé tette a szerényebb képességekkel rendelkező, de javás alkalmazások futattására képes mobitelefonokra fejlesztett böngészője legújabb változatát. Az Opera Mini 2.0 jóformán minden ma kapható mobitelefonon elindul.

HIRDETÉS

[HWSW] Az Opera Software ma elérhetővé tette a szerényebb képességekkel rendelkező, de javás alkalmazások futattására képes mobitelefonokra fejlesztett böngészője legújabb változatát. Az Opera Mini 2.0 jóformán minden ma kapható mobitelefonon elindul.

Az első változatot több mint 2,5 millió felhasználó töltötte le január óta. Az Opera Mini új verziója már nem csak böngészésre alkalmas, de egyéb fejlett funkciókkal is rendelkezik. Az új böngésző képes bármilyen állományt letölteni az internetről a mobiltelefonra, vagy az abba helyezett memóriakártyára, legyen az csupán egy kép, vagy egy MP3 dal. Az Opera Mini 2.0 továbbfejlesztett felülettel is rendelkezik.

Az új változatot az üzleti felhasználók is megvásárolhatják, akik ezt követően saját, teljesen testre szabott változatot hozhatnak létre beépített linkekkel, a 2.0-ás változat SMS-es e-kereskededelmi rendszerét is kiaknázva. Az új böngésző több "bőrt", azaz skint is tartalmaz, személyre szabhatóvé téve a szoftver felületét. Az Opera Mini 2.0 továbbra is a készülék WAP-böngészőjébe beírt mini.opera.com címen érhető el, ingyenesen.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 18:27

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.