Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Rekordévet zárt az Interware

Bodnár Ádám, 2006. április 27. 08:21
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Fennállása legmagasabb árbevételét és üzleti eredményét érte el a 2005-ös pénzügyi évében az Interware, az idei évre pedig 1,8 milliárd forintot meghaladó forgalmat vár a cég. A vállalat árbevétele az elmúlt évben meghaladta a 1,5 milliárd forintot, ami az előző évhez képest közel 30 százalékos növekedést jelent, az EBITDA (a kamat- és adófizetés, valamint az értékcsökkenési leírás előtti eredmény) 41 százalékkal 200 millió forintra, a mérleg szerinti eredmény pedig 35 százalékkal 50 millió forintra ugrott.

hirdetés
[HWSW] Fennállása legmagasabb árbevételét és üzleti eredményét érte el a 2005-ös pénzügyi évében az Interware, az idei évre pedig 1,8 milliárd forintot meghaladó forgalmat vár a cég. A vállalat árbevétele az elmúlt évben meghaladta a 1,5 milliárd forintot, ami az előző évhez képest közel 30 százalékos növekedést jelent, az EBITDA (a kamat- és adófizetés, valamint az értékcsökkenési leírás előtti eredmény) 41 százalékkal 200 millió forintra, a mérleg szerinti eredmény pedig 35 százalékkal 50 millió forintra ugrott.

"2005 az éleződő verseny éve volt, ennek ellenére cégünk folyamatosan növelte piaci részesedését a különböző üzletágakban és ezzel érte el a kimagasló eredményeket" -- mondta Sátor Csaba kereskedelmi és marketing-igazgató. "Dinamikusan növeltük szélessávú előfizetőink számát és kiemelt figyelmet fordítottunk a lakossági előfizetőknek nyújtott ajánlatokra is. Szerver Hotelünk nem csak megőrizte piacvezető pozícióját, de meg is erősítette azt."

2006-ban a vállalat célja a nyereség növekedési ütemének fenntartása. Amint az az Inteware-től megtudtuk, az idén is a Szerver Hoteltől, az ADSL-szolgáltatástól, a domain-üzlettől, valamint az online médiaportfoliótól (altavizsla.hu, a freeweb.hu tar.hu) várják a legtöbbet.

A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!