Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Új ügyvezető a NextiraOne Magyarország élén

Bodnár Ádám, 2006. április 26. 09:51
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Április 10-től Lukács Tamás tölti be a NextiraOne Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói pozícióját. A 35 éves, MBA fokozattal rendelkező közgazdász jelentős távközlési és értékesítési tapasztalattal került az informatikai és telekommunikációs szolgáltatások integrációjával foglalkozó vállalat élére. A NextiraOne korábbi ügyvezetője, Tóth Ottó az energetikai iparban, az E.ON Energiakareskedő Kft. vezetőjeként folytatja pályafutását.

hirdetés
[HWSW] Április 10-től Lukács Tamás tölti be a NextiraOne Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói pozícióját. A 35 éves, MBA fokozattal rendelkező közgazdász jelentős távközlési és értékesítési tapasztalattal került az informatikai és telekommunikációs szolgáltatások integrációjával foglalkozó vállalat élére. A NextiraOne korábbi ügyvezetője, Tóth Ottó az energetikai iparban, az E.ON Energiakareskedő Kft. vezetőjeként folytatja pályafutását.

Lukács Tamás szakmai pályafutását kereskedelmi területen kezdte, 1995-től a Johnson&Johnson regionális értékesítője, majd a Stryker magyarországi tevékenységéért felelős területi menedzsere volt. Kereskedelmi igazgatóként dolgozott a Massive Hungária Kft-nél és az AGFA Hungária Kft-nél. 2000-től az eTel Hungary Kft-nél előbb kereskedelmi igazgatóként, majd 3 évig ügyvezető igazgatóként tevékenykedett. Mielőtt csatlakozott a NextiraOne Magyarországhoz, a Budapest Banknál belső értékesítési szaktanácsadói feladatokat látott el.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.