Szerző: Bodnár Ádám

2006. április 26. 09:51

Új ügyvezető a NextiraOne Magyarország élén

Április 10-től Lukács Tamás tölti be a NextiraOne Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói pozícióját. A 35 éves, MBA fokozattal rendelkező közgazdász jelentős távközlési és értékesítési tapasztalattal került az informatikai és telekommunikációs szolgáltatások integrációjával foglalkozó vállalat élére. A NextiraOne korábbi ügyvezetője, Tóth Ottó az energetikai iparban, az E.ON Energiakareskedő Kft. vezetőjeként folytatja pályafutását.

[HWSW] Április 10-től Lukács Tamás tölti be a NextiraOne Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói pozícióját. A 35 éves, MBA fokozattal rendelkező közgazdász jelentős távközlési és értékesítési tapasztalattal került az informatikai és telekommunikációs szolgáltatások integrációjával foglalkozó vállalat élére. A NextiraOne korábbi ügyvezetője, Tóth Ottó az energetikai iparban, az E.ON Energiakareskedő Kft. vezetőjeként folytatja pályafutását.

Lukács Tamás szakmai pályafutását kereskedelmi területen kezdte, 1995-től a Johnson&Johnson regionális értékesítője, majd a Stryker magyarországi tevékenységéért felelős területi menedzsere volt. Kereskedelmi igazgatóként dolgozott a Massive Hungária Kft-nél és az AGFA Hungária Kft-nél. 2000-től az eTel Hungary Kft-nél előbb kereskedelmi igazgatóként, majd 3 évig ügyvezető igazgatóként tevékenykedett. Mielőtt csatlakozott a NextiraOne Magyarországhoz, a Budapest Banknál belső értékesítési szaktanácsadói feladatokat látott el.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 03:57

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.