Szerző: bzd

2000. június 20. 21:46

Az Epox 7KXA és a Thunderbird

Chris Tom az AMDZone-on most épp azzal kísérletezik, hogy stabil működésre bírjon egy Thunderbird-öt az Epox kétes hírű 7KXA alaplapjában. Elmondása szerint a processzor bootol az 524-es BIOS-szal, de Windows betöltése már nem jön össze. Szégyen, bár a 7KXA-tól nem is vártam el a tökéletes működést.
Mint azt a hétvégén volt alkalmam megtapasztalni, az Abit KA7-ben sem használható a processzor, ugyanis ha kegyeskedik elindulni, akkor vagy újraindul a gép amikor kedve tartja, vagy úgy befagy, hogy az egér sem mozdul. Mindezt 2 perc alatt.
Eg kolléga nem fogalmazott pontosan, amikor azt írta, hogy masszívan fagy a proci a K7V-ben: Tilus elmondása szerint az ASUS K7V-ben némileg jobb a helyzet. A K7V-ben egyszerűen nem indul. Viszont ha nagynehezen sikerül elindítani, akkor legalább stabilan megy. Mindenki döntse el maga, hogy a VIA vagy az AMD a felelős a KX133 és a T-bird összeférhetetlenségéért.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról