Szerző: Ady Krisztián

2006. április 20. 15:05

Ingyenes koncertsorozat a Sony Ericsson mobiltelefonok tulajdonosainak

Ingyenes koncertsorozatot szervez országszerte májusban és júniusban a Sony Ericsson a vállalat mobiltelefonjával rendelkezők számára. A fellépők között fiatal és már legendának számító együttesek egyaránt megtalálhatók, így mindenki könnyen kiválaszthatja a hozzá legközelebb álló zenei műfajt. Az érdeklődők olyan együttesekkel találkozhatnak, mint a Hooligans, Irigy Hónaljmirigy, Dobrády Ákos, Edda vagy az Omega.

[HWSW] Ingyenes koncertsorozatot szervez országszerte májusban és júniusban a Sony Ericsson a vállalat mobiltelefonjával rendelkezők számára. A fellépők között fiatal és már legendának számító együttesek egyaránt megtalálhatók, így mindenki könnyen kiválaszthatja a hozzá legközelebb álló zenei műfajt. Az érdeklődők olyan együttesekkel találkozhatnak, mint a Hooligans, Irigy Hónaljmirigy, Dobrády Ákos, Edda vagy az Omega.

Az élő koncertsorozat megkezdésével egyidőben kerül piacra itthon az új Sony Ericsson W810i Walkman-telefon is. A W810i az első és legnépszerűbb Walkman telefon, a W800i utódja. A készüléken -- az éppen használt egyéb alkalmazásoktól függetlenül -- külön e célra létrehozott Walkman-gombbal közvetlenül is elérhető a zenei menü. A telefon kijelzője alatt található az összes zenevezérlő gomb (lejátszás, szünet, leállítás, zeneszám átugrása, hangerőszabályzás), így a felhasználók könnyedén választhatnak a zeneszámok közül, illetve állíthatják a hangerőt. A telefon alapcsomagjában kiváló minőségű sztereó fejhallgató található, illetve külön zenei kábel és hordozható hangszóró is vásárolható hozzá.

Sony Ericsson W810i
Sony Ericsson W810i zenetelefon

"A W810i bevezetésével egyidőben az eredeti koncepciót kicsit újra-, szó szerint értelmezve, igazi élőzenét kínálunk vásárlóinknak. Reméljük, mindenki megtalálja előadóink között a neki tetszőt és együtt élvezhetjük a cégünktől már megszokott minőségű, de ezúttal élő zenét a koncerteken" -- mondta Wágner Tibor a Sony Ericsson közép-kelet európai igazgatója. Minden regisztrált Sony Ericsson felhasználó a telefon bemutatásakor két darab meghívót kap. A regisztráció során mindenki eldöntheti, hogy melyik koncerten szeretne részt venni.

A Sony Ericsson az első 30 000 jelentkező részvételét biztosítja, ez a vidéki helyszíneken körülbelül 3-5 000 főt, Budapesten maxiumum 17 000 főt jelent. A regisztrációval és koncerttel kapcsolatban április 24-től lehet érdeklődni a 0640-888-444 telefonszámon, valamint a www.enzenem.com weboldalon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról