:

Szerző: Bodnár Ádám

2006. április 20. 10:10

Új vezetés az Albacompnál

Március végén Pukler Gábort nevezték ki az Albacomp vezérigazgatójának, aki májustól irányítja majd a fehérvári informatikai vállalatot. A társaság most új vezetőt nevezett ki a konzultációs üzletág, valamint a kormányzati és közbeszerzési értékesítéssel foglalkozó részleg élére, emellett a marketing-tevékenység irányítására.

[HWSW] Március végén Pukler Gábort nevezték ki az Albacomp vezérigazgatójának, aki májustól irányítja majd a fehérvári informatikai vállalatot. A társaság most új vezetőt nevezett ki a konzultációs üzletág, valamint a kormányzati és közbeszerzési értékesítéssel foglalkozó részleg élére, emellett a marketing-tevékenység irányítására.

Áprilistól Pimper Richárd tölti be a konzultációs üzletág vezérigazgató-helyettesi posztját. A 31 éves informatikus-közgazdász végzettségű szakember az elmúlt 5 esztendőben a Sun Microsystems direkt és indirekt szolgáltatás-értékesítési és oktatási üzletágát vezette, ezt megelőzően a Xerox Magyarország partnerkapcsolati vezetője volt, ahová a londoni Barclay Capital tőzsdei kereskedői székéből érkezett. A fiatal szakember MBA diplomával is rendelkezik és kitűnően beszél angolul.

Az Albacomp kiemelt fontosságú értékesítési területe a kormányzati és közbeszerzési ügyfeleket kiszolgáló üzletág, melynek vezetését májustól Srágli Attila látja el. A 30 éves informatikusi és közgazdasági végzettséggel rendelkező üzletág-igazgató a Novell Magyarországnál eltöltött közel 7 év után, a kiemelt kormányzati és oktatási ügyfelekért felelős munkaköréből érkezik a székesfehérvári vezetőségbe.

A társaság marketing-vezetői posztját áprilistól Bátori Andrea tölti be, aki több éves menedzsment- és marketing-tapasztalatokkal fogja erősíteni az új vezetést. A közgazdász végzettségű szakember közel 20 éves marketing-gyakorlatát idegenforgalmi területen szerezte, ahol több nemzetközi cég ügyvezetői és marketing igazgatói posztját töltötte be. Feladatai közé tartozott új cégek és üzletágak létrehozása mellett, új termékek és szolgáltatások megtervezése és piaci bevezetésének teljes körű felügyelete is.

"A személycserék során különösen fontos volt számunkra, hogy új kollégáink nemzetközi szintéren is tapasztalatokkal rendelkezzenek, és alkalmasak legyenek a növekedéshez szükséges stratégia megvalósítására" -- kommentálta a személycseréket Pukler Gábor.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 18:56

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.