Szerző: Bodnár Ádám

2006. április 14. 10:24

Továbbra is a Trend Micro védi az MSN Hotmailt

Meghosszabbította megállapodását az MSN Hotmail és a Trend Micro, amelynek értelmében továbbra is az utóbbi cég védi a 230 millió felhasználóval rendelkező e-mail szolgáltatónak.

HIRDETÉS

[HWSW] Meghosszabbította megállapodását az MSN Hotmail és a Trend Micro, amelynek értelmében továbbra is az utóbbi cég védi a 230 millió felhasználóval rendelkező e-mail szolgáltatónak.

A Trend Micro 2004 óta biztosít védelmet az MSN Hotmail postafiókoknak az e-mailhez csatolt fájlok küldésekor és fogadásához. A Trend Micro vírusvédelmi technológiája és szolgáltatásai a vírusok, trójai programok, férgek és egyéb rosszindulatú fenyegetések e-mail üzenetekben és csatolt fájlokban történő valós idejű keresésével segíti az MSN Hotmail szolgáltatás leveleinek naprakész védelmét.

"Jelenleg az internetes fenyegetések jelentik a legnagyobb veszélyt világszerte" -- mondta Lane Bess, a Trend Micro fogyasztói üzletágának globális vezérigazgatója. "Örömmel támogatjuk a Microsoft hosszú távú törekvését, amely valós idejű vírusvédelmi- és keresési szolgáltatásaink segítségével még hatékonyabb védelmet kíván biztosítani a Hotmail több száz millió felhasználójának".

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 16:04

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.