Szerző: Bodnár Ádám

2006. április 14. 10:24:06

Továbbra is a Trend Micro védi az MSN Hotmailt

Meghosszabbította megállapodását az MSN Hotmail és a Trend Micro, amelynek értelmében továbbra is az utóbbi cég védi a 230 millió felhasználóval rendelkező e-mail szolgáltatónak.

[HWSW] Meghosszabbította megállapodását az MSN Hotmail és a Trend Micro, amelynek értelmében továbbra is az utóbbi cég védi a 230 millió felhasználóval rendelkező e-mail szolgáltatónak.

A Trend Micro 2004 óta biztosít védelmet az MSN Hotmail postafiókoknak az e-mailhez csatolt fájlok küldésekor és fogadásához. A Trend Micro vírusvédelmi technológiája és szolgáltatásai a vírusok, trójai programok, férgek és egyéb rosszindulatú fenyegetések e-mail üzenetekben és csatolt fájlokban történő valós idejű keresésével segíti az MSN Hotmail szolgáltatás leveleinek naprakész védelmét.

"Jelenleg az internetes fenyegetések jelentik a legnagyobb veszélyt világszerte" -- mondta Lane Bess, a Trend Micro fogyasztói üzletágának globális vezérigazgatója. "Örömmel támogatjuk a Microsoft hosszú távú törekvését, amely valós idejű vírusvédelmi- és keresési szolgáltatásaink segítségével még hatékonyabb védelmet kíván biztosítani a Hotmail több száz millió felhasználójának".

Az október 25-26-án rendezett eseményen közel ötven nemzetközi előadó is színpadra áll, 16 országból - a leggyorsabb jegyvásárlók pedig ESP32-alapú hacking badge-et is kapnak!

a címlapról