Szerző: Ady Krisztián

2006. április 14. 10:39

Nagy tételben vásárolható percdíjak kisvállalkozóknak a Vodafone-tól

Új kisvállalkozói tarifacsomagot vezetett be mától a Vodafone Magyarország. A cég üzleti ügyfelei a Vodafone 1500 és 2500 tarifacsomagokkal előre vásárolhatnak perceket nagy tételben. A megvásárolt percek felhasználása a csoportba tartozó telefonszámok, a munkatársak között automatikusan, egyenlő arányban megoszlanak.

[HWSW] Új kisvállalkozói tarifacsomagot vezetett be mától a Vodafone Magyarország. A cég üzleti ügyfelei a Vodafone 1500 és 2500 tarifacsomagokkal előre vásárolhatnak perceket nagy tételben. A megvásárolt percek felhasználása a csoportba tartozó telefonszámok, a munkatársak között automatikusan, egyenlő arányban megoszlanak.

Az előre megvásárolt percek a Vodafone 1500 tarifacsomagnál maximum 8, míg a Vodafone 2500 esetében 2-15 előfizetés között kerülnek elosztásra. A Vodafone 1500 havi előfizetési díja bruttó 25 200 forint, míg a Vodafone 2500 esetében bruttó 42 000 forint, melyek alapján az egy percre jutó díj bruttó 16,8 Ft. A Vodafone új tarifacsomagjaival az előfizetők bármely időszakban, vezetékes és mobil hálózatokba egyaránt telefonálhatnak, a számlázás perc alapon történik.

A Vodafone 1500 és 2500 tarifacsomagok mellé igényelhető a Zárt csoport opció is, mellyel a csoport tagjai 0 forintért beszélhetnek egymással. A Zárt csoport opció havi díja 480 forint SIM-kártyánként. Zárt csoport opció igénylése esetén, az opciót az ügyfélnek az összes előfizetéshez tartozó SIM-kártyára meg kell vásárolnia. Az új díjcsomagok kizárólag új havidíjas előfizetésként vásárolhatók meg, a csomagban foglalt előfizetések egy előfizető nevére kerülnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról