Szerző: Ady Krisztián

2006. április 14. 10:39

Nagy tételben vásárolható percdíjak kisvállalkozóknak a Vodafone-tól

Új kisvállalkozói tarifacsomagot vezetett be mától a Vodafone Magyarország. A cég üzleti ügyfelei a Vodafone 1500 és 2500 tarifacsomagokkal előre vásárolhatnak perceket nagy tételben. A megvásárolt percek felhasználása a csoportba tartozó telefonszámok, a munkatársak között automatikusan, egyenlő arányban megoszlanak.

HIRDETÉS

[HWSW] Új kisvállalkozói tarifacsomagot vezetett be mától a Vodafone Magyarország. A cég üzleti ügyfelei a Vodafone 1500 és 2500 tarifacsomagokkal előre vásárolhatnak perceket nagy tételben. A megvásárolt percek felhasználása a csoportba tartozó telefonszámok, a munkatársak között automatikusan, egyenlő arányban megoszlanak.

Az előre megvásárolt percek a Vodafone 1500 tarifacsomagnál maximum 8, míg a Vodafone 2500 esetében 2-15 előfizetés között kerülnek elosztásra. A Vodafone 1500 havi előfizetési díja bruttó 25 200 forint, míg a Vodafone 2500 esetében bruttó 42 000 forint, melyek alapján az egy percre jutó díj bruttó 16,8 Ft. A Vodafone új tarifacsomagjaival az előfizetők bármely időszakban, vezetékes és mobil hálózatokba egyaránt telefonálhatnak, a számlázás perc alapon történik.

A Vodafone 1500 és 2500 tarifacsomagok mellé igényelhető a Zárt csoport opció is, mellyel a csoport tagjai 0 forintért beszélhetnek egymással. A Zárt csoport opció havi díja 480 forint SIM-kártyánként. Zárt csoport opció igénylése esetén, az opciót az ügyfélnek az összes előfizetéshez tartozó SIM-kártyára meg kell vásárolnia. Az új díjcsomagok kizárólag új havidíjas előfizetésként vásárolhatók meg, a csomagban foglalt előfizetések egy előfizető nevére kerülnek.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 19:37

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.