Szerző: Bodnár Ádám

2006. április 14. 12:40

Externet ADSL már a Hungarotel területén is

Áprilistól a 32, 66, 68, 89 és 95-ös telefonkörzetben, azaz a Hungarotel területén élő mintegy 180 ezer telefon-előfizető számára is elérhető az Externet korlátlan szélessávú internetkapcsolata. A vállalat ebből az alkalomból április 30-ig bevezető akciót hirdet az új ADSL előfizetők, és azok számára, akik szolgáltatót kívánnak váltani.

[HWSW] Áprilistól a 32, 66, 68, 89 és 95-ös telefonkörzetben, azaz a Hungarotel területén élő mintegy 180 ezer telefon-előfizető számára is elérhető az Externet korlátlan szélessávú internetkapcsolata. A vállalat ebből az alkalomból április 30-ig bevezető akciót hirdet az új ADSL előfizetők, és azok számára, akik szolgáltatót kívánnak váltani.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsa által márciusban elérhetővé tett határozattervezet eredményeképp hamarosan csökkenhet a szélessávú hozzáférés ára a Hungarotel, az Emitel és a Monortel területén is. Az úgynevezett "retail minus" szabályozás azt biztosítja, hogy az öt jelentős piaci erejű szolgáltató területén az internetszolgáltatók megfelelő árréssel tudják igénybe venni a nagykereskedelmi szolgáltatást, és így versenyképes ADSL-ajánlatokkal tudjanak a kiskereskedelmi piacra lépni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról