Szerző: Bodnár Ádám

2006. április 14. 12:40

Externet ADSL már a Hungarotel területén is

Áprilistól a 32, 66, 68, 89 és 95-ös telefonkörzetben, azaz a Hungarotel területén élő mintegy 180 ezer telefon-előfizető számára is elérhető az Externet korlátlan szélessávú internetkapcsolata. A vállalat ebből az alkalomból április 30-ig bevezető akciót hirdet az új ADSL előfizetők, és azok számára, akik szolgáltatót kívánnak váltani.

HIRDETÉS

[HWSW] Áprilistól a 32, 66, 68, 89 és 95-ös telefonkörzetben, azaz a Hungarotel területén élő mintegy 180 ezer telefon-előfizető számára is elérhető az Externet korlátlan szélessávú internetkapcsolata. A vállalat ebből az alkalomból április 30-ig bevezető akciót hirdet az új ADSL előfizetők, és azok számára, akik szolgáltatót kívánnak váltani.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsa által márciusban elérhetővé tett határozattervezet eredményeképp hamarosan csökkenhet a szélessávú hozzáférés ára a Hungarotel, az Emitel és a Monortel területén is. Az úgynevezett "retail minus" szabályozás azt biztosítja, hogy az öt jelentős piaci erejű szolgáltató területén az internetszolgáltatók megfelelő árréssel tudják igénybe venni a nagykereskedelmi szolgáltatást, és így versenyképes ADSL-ajánlatokkal tudjanak a kiskereskedelmi piacra lépni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 01:33

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.