Szerző: Bodnár Ádám

2006. április 11. 15:29

Összefog a Vodafone és az Invitel

Március utolsó napján megállapodást írt alá a vezetékes távközlési szolgáltatásokat nyújtó Invitel és a Vodafone, amelynek keretében az Invitel szolgáltatási területén ügyfelei számára a Vodafone szolgáltatásait értékesíti, elsősorban a területén működő vállalkozások számára.

[HWSW] Március utolsó napján megállapodást írt alá a vezetékes távközlési szolgáltatásokat nyújtó Invitel és a Vodafone, amelynek keretében az Invitel szolgáltatási területén ügyfelei számára a Vodafone szolgáltatásait értékesíti, elsősorban a területén működő vállalkozások számára.

A megállapodás megkötésével a Vodafone erősíteni kívánja piaci jelenlétét azokban a szegmensekben, amelyekben az Invitel tradicionálisan kiterjedt és bejáratott ügyfélkapcsolatokkal rendelkezik, míg az Invitel ügyfélkapcsolatainak szorosabbra fűzését és nem utolsósorban az értékesítési jutalék révén bevételeinek növekedését kívánja elérni.

"Az együttműködés alapja lehet egy olyan jellegű stratégiai együttműködésnek, amely igazodik a nemzetközi trendekhez és a magyarországi szabályozás fejlődéséhez" -- emelte ki Martin Lea , az Invitel Vezérigazgatója. "Elégedettek vagyunk a megállapodással, amely javíthatja versenyhelyzetünket és egyesítheti a két vállalat piaci ismereteit a fogyasztói igények területén" -- tette hozzá Vitai Attila, a Vodafone vezérigazgatója.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról