Szerző: Bodnár Ádám

2006. április 11. 15:29

Összefog a Vodafone és az Invitel

Március utolsó napján megállapodást írt alá a vezetékes távközlési szolgáltatásokat nyújtó Invitel és a Vodafone, amelynek keretében az Invitel szolgáltatási területén ügyfelei számára a Vodafone szolgáltatásait értékesíti, elsősorban a területén működő vállalkozások számára.

HIRDETÉS

[HWSW] Március utolsó napján megállapodást írt alá a vezetékes távközlési szolgáltatásokat nyújtó Invitel és a Vodafone, amelynek keretében az Invitel szolgáltatási területén ügyfelei számára a Vodafone szolgáltatásait értékesíti, elsősorban a területén működő vállalkozások számára.

A megállapodás megkötésével a Vodafone erősíteni kívánja piaci jelenlétét azokban a szegmensekben, amelyekben az Invitel tradicionálisan kiterjedt és bejáratott ügyfélkapcsolatokkal rendelkezik, míg az Invitel ügyfélkapcsolatainak szorosabbra fűzését és nem utolsósorban az értékesítési jutalék révén bevételeinek növekedését kívánja elérni.

"Az együttműködés alapja lehet egy olyan jellegű stratégiai együttműködésnek, amely igazodik a nemzetközi trendekhez és a magyarországi szabályozás fejlődéséhez" -- emelte ki Martin Lea , az Invitel Vezérigazgatója. "Elégedettek vagyunk a megállapodással, amely javíthatja versenyhelyzetünket és egyesítheti a két vállalat piaci ismereteit a fogyasztói igények területén" -- tette hozzá Vitai Attila, a Vodafone vezérigazgatója.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 02:35

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.