:

Szerző: Bőle György

2000. június 20. 20:20

ATi roadmap NDA

Biztosan sok olvasónk emlékszik rá, hogy az exkluzív ATi Radeon cikkünkben megemlítettük, hogy június 20-án további információkat hozhatunk nyilvánosságra a Radeon termékcsaládról. Sajnos ez így is volt máig, de ma délután az ATi emailban megkérte a sajtó képviselőit, hogy a további instrukciókig tartsák vissza az információkat a Radeon-ra és az ATi roadmap-ra vonatkozóan. Amint engedélyezik az információk közzétételét, publikálni fogjuk azokat.
Mindenesetre örvendetes, hogy egyre több bizalmas információhoz juthatunk hozzá mi magyarok is. Persze itt nem csak a HWSW-ről van szó, mert például Led-nek a HHP-n meg NVIDIA NDA-ja volt még a GeForce2 bejelentés idején.

Itt még megjegyeznék egy adatot nem kis büszkeséggel. Az ATi Radeon beszámolónkról legalább 15-20 nagyobb külföldi lap is beszámolt anno. A teljesség igénye nélkül: Shugashack, Blue's News, Voodoo Extreme, GA-Hardware, NVnews, IXBT-Labs, 3DChipset, Beyond3D, AGN Hardware stb. A beszámolók eredményeképpen két nap alatt megközelítőleg 10.000 különböző külföldi IP-ről kaptunk találatokat, ami itthoni viszonyok között egyedülállónak mondható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.