Szerző: Bodnár Ádám

2006. április 06. 11:36:58

ASP.NET-alapú hoszting az Interware-nél

Az Interware április 5-től Windows Server 2003 operációs rendszeren is elérhetővé teszi hoszting-szolgáltatási kínálatát. A Microsoft Magyarországgal kötött stratégiai együttműködés keretében mind dedikált, mind több tárhely-bérlő között megosztott formában elérhető új szolgáltatás lehetővé teszi az ASP.NET-alapú dinamikus weblapok és az SQL Server 2005 adatbázis használatát is.

[HWSW] Az Interware április 5-től Windows Server 2003 operációs rendszeren is elérhetővé teszi hoszting-szolgáltatási kínálatát. A Microsoft Magyarországgal kötött stratégiai együttműködés keretében mind dedikált, mind több tárhely-bérlő között megosztott formában elérhető új szolgáltatás lehetővé teszi az ASP.NET-alapú dinamikus weblapok és az SQL Server 2005 adatbázis használatát is.

A Microsoft Magyarországgal kötött stratégiai együttműködés keretében kialakított szolgáltatás egyik formája a dedikált szerverbérlet, ezt azok számára kínálja a cég, akik honlapjukat a számukra dedikált gépen szeretnék futtatni. Azok a felhasználók, akik nem ragaszkodnak weblapjaik különálló gépen való elhelyezéséhez, a megosztott tárhely-szolgáltatás igénybevételével, alacsonyabb áron juthatnak a szolgáltatáshoz, amely tartalmaz minden, a felhasználók teljes körű kiszolgálását célzó szükséges elemet, így a szoftverek licencét is.

Sátor Csaba, az Interware kereskedelmi és marketing-igazgatója lapunknak elmondta, Magyarországon jelenleg mintegy 3500-3600 szerver van a hoszting-szolgáltatóknál, ebből több mint 2 ezer az Interware szerverhotelében. A gépek zöme Linuxot futtat, de a jövőben várhatóan egyre nő majd azon cégek száma, akik weblapjaikat a Windows Server 2003 felett futó ASP.NET 2.0 segítségével szeretnék megjeleníteni.

Azon webfejlesztők, akik kötelezettségek nélkül szeretnének ismerkedni és próbálkozni a számukra még esetleg új ASP.NET 2.0 technológia nyújtotta előnyökkel, az aspnet.interware.hu címen igényelhetnek azonnal hozzáférhető, 30 napig rendelkezésre álló teszt-tárhelyet, mely a megosztott tárhelyekkel azonos környezetet biztosít számukra.

Az október 25-26-án rendezett eseményen közel ötven nemzetközi előadó is színpadra áll, 16 országból - a leggyorsabb jegyvásárlók pedig ESP32-alapú hacking badge-et is kapnak!

a címlapról