Szerző: Ady Krisztián

2006. április 4. 17:07

Jön a Sony Ericsson nyolcadik Walkman zenetelefonja

Megszületett a Sony Ericsson nyolcadik zenetelefonja: a W800i örökségének továbbvitelére megszületett -- a vállalat nemrég a W810i megjelenésével nyugdíjazta a W800-at -- W700 Walkman-telefon teljesen megfelel a W800-nak, annyi különbséggel, hogy a narancs-fehér kivitel mellett Titanium Gold színben is elérhető lesz, illetve a fél gigabájtos memóriakártya helyett 256 megabájtosat mellékel a telefonhoz a Sony Ericsson.

[HWSW] Megszületett a Sony Ericsson nyolcadik zenetelefonja: a W800i örökségének továbbvitelére megszületett -- a vállalat nemrég a W810i megjelenésével nyugdíjazta a W800-at -- W700 Walkman-telefon teljesen megfelel a W800-nak, annyi különbséggel, hogy a narancs-fehér kivitel mellett 'Titanium Gold' színben is elérhető lesz, illetve a fél gigabájtos memóriakártya helyett 256 megabájtosat mellékel a telefonhoz a Sony Ericsson.

A W700 zenetelefon az AAC és az MP3 formátumú fájlokat képes lejátszani és egy mellékelt szoftver segítségével a saját CD-inket is áttölthetjük a memóriakártyára. A zenelejátszó vezérlésére külön gomb szolgál a telefonon. A W700 egy 2 megapixel felbontású digitális kamerát is tartalmaz, valamint természetesen telefonálni is lehet vele. A készülék érdekessége, hogy a mobiltelefonos rész akár ki is kapcsolható, így akár 30 óra folyamatos zenehallgatása is lehetőség nyílik. A beépített rádió a csatorna nevének megjelenítésére is képes az RDS technológia segítségével.

Sony Ericsson W700i

Az előd W800 modell a Sony Ericsson legsikeresebb Walkman-modellje, a telefont szó szerint elkapkodták tavaly nyáron az üzletekből, hosszú ideig hiánycikk volt a W800 alapjául szolgáló K750-nel egyetemben. Azóta több különböző Walkman-zenetelefont mutatott be a Sony Ericsson, a W800-hoz visszanyúló W700 már a nyolcadik a sorban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról