Szerző: Ady Krisztián

2006. április 3. 12:24

Percdíjas ADSL a T-Online-tól

Mától új ADSL-szolgáltatásokkal bővült a T-Online termékportfoliója. A kínálatban megjelent az időalapú hozzáférés két változata, melyek elsősorban az alkalmi netezőknek kedvezhetnek a magasabb havidíjú, de időben korlátlan csomagokkal szemben. A T-Online kábelnetes portfóliója is kiegészült egy alacsony havidíjas, belépő szintű csomaggal, a Kábelnet Lighttal.

[HWSW] Mától új ADSL-szolgáltatásokkal bővült a T-Online termékportfoliója. A kínálatban megjelent az időalapú hozzáférés két változata, melyek elsősorban az alkalmi netezőknek kedvezhetnek a magasabb havidíjú, de időben korlátlan csomagokkal szemben. A T-Online kábelnetes portfóliója is kiegészült egy alacsony havidíjas, belépő szintű csomaggal, a Kábelnet Lighttal.

Az új ADSL Netperc csomag havidíja 0 forint, a szolgáltató ezt a havidíjat egy évig garantálja. A számlázás a modemes kapcsolatokhoz hasonlóan percalapon történik, az 512 kbps sebességű letöltés percenként bruttó 12 forintba kerül, de a maximális havidíj semmiképp sem haladhatja meg a bruttó 8900 forintot. Az ADSL Netperc egyszeri belépési díja bruttó 9900 forint, amely teljes egészében "leinternetezhető" a csomag percdíján az előfizetést követő három hónapon belül.

Szintén új időalapú hozzáférés az ADSL Light. A csomag havidíja bruttó 3290 Ft, amely 10 óra internetezést foglal magában. Az ezt meghaladó forgalom esetén a díj bruttó 6 Ft percenként. A számla összegét ebben a csomagban is maximalizálja a szolgáltató, itt sem lehet magasabb bruttó 8900 forintnál. Ez a csomag is 512 kbps letöltési sebességű.

Az eseti internetezők rendelhetik meg a Kábelnet Lightot is, amely Kábelnet Starthoz hasonlóan forgalomalapú csomag, azonban havidíja és a letölthető forgalom is alacsonyabb a Start csomagénál. Az alapszintű hozzáférést nyújtó csomag havidíja 3290 Ft, amely havi 1 GB letöltési forgalmat tartalmaz, e feletti forgalom esetén a további díj bruttó 990 Ft gigabájtonként.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról