Szerző: Bodnár Ádám

2006. április 3. 09:23

Hatórás üzemidőt biztosító univerzális notebook-akkumulátor az APC-től

Az American Power Conversion (APC) egy új, akár hatórás üzemidőt is biztosító univerzális notebook-akkumulátorral bővítette termékcsaládját. Az univerzális laptop-akkumulátort feszültségválasztó kapcsolóval és a rendelkezésre álló kapacitást jelző LED-ekkel is ellátták. A termék az APC szerint ideális hosszú üzleti utakra vagy a laptop akkumulátorának töltésére, amikor hálózati áram nem áll rendelkezésre.

[HWSW] Az American Power Conversion (APC) egy új, akár hatórás üzemidőt is biztosító univerzális notebook-akkumulátorral bővítette termékcsaládját. Az univerzális laptop-akkumulátort feszültségválasztó kapcsolóval és a rendelkezésre álló kapacitást jelző LED-ekkel is ellátták. A termék az APC szerint ideális hosszú üzleti utakra vagy a laptop akkumulátorának töltésére, amikor hálózati áram nem áll rendelkezésre.

"Az úton lévő felhasználóknak olyan megoldásokra van szükségük, amelyek nagyobb szabadságot biztosítanak számukra, és amelyek növelik munkaeszközeik rendelkezésre állási idejét. Az APC új, 65 wattórás univerzális laptop akkumulátorát kifejezetten azoknak ajánljuk, akik hosszabb üzleti útra indulnak" -- mondta el Bíró Viktor, az APC kelet-közép európai értékesítéséért felelős vezetője. A 65 wattórás Universal Notebook Battery 2006 elejétől Magyarországon is megvásárolható, ajánlott fogyasztói ára bruttó 45900 forint.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról