Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Áprilisban érkezik a Freecom mini ToughDrive adattárolója

Ady Krisztián, 2006. március 28. 11:42
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Áprilisban kerülhet piacra hazánkban a Freecom legújabb adattárolója, a ToughDrive merevlemezek legújabb változata, a apró méretű ToughDrive XXS. A 6 és 8 gigabájtos kapacitásban megvásárolható, mini merevlemezt tartalmazó adattároló olyan apró, hogy akár egy farmerzsebben is könnyedén elfér.

hirdetés
[HWSW] Áprilisban kerülhet piacra hazánkban a Freecom legújabb adattárolója, a ToughDrive merevlemezek legújabb változata, a apró méretű ToughDrive XXS. A 6 és 8 gigabájtos kapacitásban megvásárolható, mini merevlemezt tartalmazó adattároló olyan apró, hogy akár egy farmerzsebben is könnyedén elfér.

A strapabírásról a szilikonos, rugalmas borítás is gondoskodik, mely a keményebb ütődések okozta rázkódásokat is hivatott csillapítani. A Freecom dokumentációja szerint a kis meghajtóra másolt adatok akár 2 méteres magasságból leejtve is biztonságban vannak. Az apró adattárolót beépített USB-csatlakozóval is ellátták, így kábelezésre sincs szükség, bárhol azonnal üzembe helyezhető.

Freecom ToughDrive XXS
Az óriás és a törpe

A mindössze 75 x 53 x 15 mm-es méretű, 2 éves Freecom garanciával árult merevlemez kompatibilis minden USB Mass Storage eszközt támogató berendezéssel, legyen az Windows 2000/XP, Mac OS X vagy Linux operációs rendszert futtató számítógép, vagy USB-csatlakozóval ellátott, multimédiás állományokat is támogató DVD-lejátszó. Az apró merevlemez várható ára 149 euró, azaz körülbelül 40 ezer forint lesz.

A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!